Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 21. februar 2014

Scrappy :)

Jeg er glad i dag. No reason. Jeg kan bare godt lide denne dag. Jeg stod tidligt op - vi har rykket vores daglige opvågnings-tidspunkt fra 08:00 til 07:30 i stedet for. Og sengetid inden midnat som absolut sidste udkald. Det er lidt hårdt, når vækkeuret ringer, og man trænger til at sove videre, men når først man er oppe og i gang, kommer der faktisk langt mere energi - og især om aftenen, hvor jeg ellers burde sidde og hænge. Aftenen har altid været mit domæne. Det er der, hvor jeg bliver frisk og liver op.

Susanne er her i dag, hun er i gang med at vaske vores tøj. Jeg glemte morgenmedicinen i dag - ret kaotisk. Men jeg fik den sgu da taget. Det er lige som det, jeg gerne ville. Lige nu, mand, kæft hvor er her koldt! Det er selvfølgelig for Emmas skyld. Men det er altså sgu for koldt til mig. Nu må jeg tjekke, hvor varmt her er. 23,6? No fucking way der er 23,6 grader i den her lejlighed. Eller i det her rum.

***
Ja... Fik ikke lige gjort bloggen færdig. Sorry. Men der kommer en blog nu! Yay! Hold gerne en fest. Det fortjener jeg, synes jeg - nu, hvor jeg skriver så sparsomt. Jeg har færdiggjort min ekstremt smukke (hehe) scrapbog, som skal indeholde billeder, tekst og tegninger fra Renés og mit liv. I tænker "Ej, den er sikkert herre grim", men det er den faktisk. Det gør dog ikke noget, for det var meningen, at den skulle være mærkelig at se på :)
Den har naturligvis fået et kaldenavn, for det er for besværligt at sige alt det dér hver gang. Så nu hedder den bare Scrappy. Jeg har ikke fået taget et billede endnu, men det skal som nok komme - jeg kan jo f.eks. tage et netop i dag. Godt nok færdiggjorde jeg Scrappy i går, men jeg kan jo bare holde det sammen alligevel :)

Jonna kommer i morgen, jeg en overraskelse til hende, men hun når nok ikke at få den inden hun kommer, så desværre kan hun ikke opdage den før mandag eller tirsdag. Men så er det stadig en overraskelse. Det er noget, jeg elsker!

Jeg skal have forberedt mig lidt på i morgen, når hun kommer, for vi skal til at starte på et nyt kapitel, og det er rart at være lidt forberedt. Jeg ville gerne have at René var lidt med i det, men jeg kan jo bare selv læse det, og tage notater, som han kan læse :)

Men nu vil jeg hygge mit lidt med at svare på ubesvarede e-mails og læse kapitlet i den dér bog, og jeg har også billedet af mig selv, som jeg skal have taget :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar