Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. februar 2014

Scrapbogen helt hjemmelavet!

Oh no! Jeg fik fortalt Anja (svigerinde) at jeg har fået pagehår. Det er ikke problemet. Problemet er, at de vil se et billede af det. Fair enough. De har ikke set mig i et års tid eller sådan noget. Måske 1½  eller 2 år. Og jeg er blevet super gråhåret i al den tid. Det ville have været til at bære - men det sidder stort set kun i pandehåret! Nej, mand... Det er totalt øv. Ej. Haha. Jeg er temmelig forfængelig. Det er min last. Det har jeg altid været. Man skulle ikke tro det, vel? Mit udseende er det vigtigste for mig. Jeg lægger makeup, når jeg skal til genoptræning eller undersøgelse på hospitalet. Eller når jeg skal købe ind. Eller ikke lave en skid, og bare være alene hjemme. Det, jeg lægger aller, allermest vægt på, er mit hår. Det gør sgu ikke noget, at det sidder grimt - så længe det ikke er FEDTET.

Men jeg var jo til fysioterapi i dag, og stikmodsat af, hvad jeg havde regnet med, brød jeg sammen i tårer og måtte trøstes af både René og Pia. Jeg blev bare så overvældet af, at det INGEN fremgang med det fucking lorteben er. Det er ved at drive mig til vanvid. Jeg magter det seriøst ikke længere, kører på sidste reserver. Men jeg skal som nok klare det... Det gør jeg generelt, ikke? Denne tager jeg bare med. Der må bare gerne snart ske noget positivt. Men undersøgelse på torsdag, akut, og jeg ved jo godt, at de siger, at der ikke er infektion i, og at jeg ikke behøver mere penicillin. Det ved jeg, fordi det skal være sådan. Det skal det bare, sådan er det.

Scrapbog-planerne er lige på hold lidt, fordi der er dukket andre og vigtigere ting op. Men jeg har tænkt tanker om, hvordan jeg kan lave et - helt selv! Jeg kommer bare til at mangle billederne, og de er ikke så dyre at få fremkaldt hos f.eks. Bilka. Det har det ikke været de andre gange. Jeg skal bare samle indkøbene til større forsendelser ad gangen. Man kan måske lave det, så jeg bestiller 1 gang om måneden - f.eks. den 1., hvor der stadig er penge på kontoen! Det tror jeg faktisk, at jeg vil gøre :) Jeg kan eventuelt indhente tilbud fra min far, som har en printer, så jeg ikke behøver at bestille fra Bilka, men måske kan få det billigere hos ham - det må jeg lige prøve at regne ud. Nu må vi se :) Hos min far er det både farvepatron og fotopapir. Hos Bilka betaler jeg... hvad... lige knapt 1 krone pr. billede. Det er nok billigere hos Bilka, selvom der kommer forsendelse oven i. Jeg ved ikke, hvad deres forsendelse er. Men hvis jeg f.eks. siger at jeg får taget 3 billeder på én måned, er det virkelig spild af  tid/penge at få dem fremkaldt hos Bilka. Så kan jeg ligeså godt hive fat i min far :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar