Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. februar 2014

En god idé!

Nej. Det går altså ikke sådan helt for mig... Jeg kan simpelthen ikke magte det længere. Mit liv er slut, efterhånden, alt drejer sig om hospitaler og læger. Hjemmesygeplejersken har talt. Der er ved at gå infektion i såret, hvis ikke der allerede ER infektion i, og hun mener at jeg skal starte på penicillin.

I dag = hovedrengøring. Jeg er i gang med at gøre vores totalt mugne og skimmelsvamp-angrebne altan pæn igen. Det er en lukket altan, men vi bruger den aldrig. Vi er blevet enige om, at der kommer solfilm på vinduerne. Altså, ikke hele vejen op, men måske 30-40 cm, for vi kan godt lide privatliv, men vil gerne have lys. Men det bliver virkelig fedt!

Cecilie har sendt mig et link til en bog, som jeg virkelig har fået glæde af, selvom jeg ikke har købt den, og heller ikke kommer til det. Det er en skidegod idé, nemlig. En scrapbog med billeder, små tekster og tegninger - og med datoer, selvfølgelig. Sådan en vil jeg lave. Jeg vil starte i dag, tror jeg. Tage nogle billeder, og dokumentere hvordan lejligheden ser ud uden solfilm, og i morgen hvordan lejligheden ser ud med solfilm!

Det kunne faktisk gå hen og blive virkelig morsomt! Jeg kan virkelig godt lide ideen. Når jeg har fundet en passende bog, vil jeg sætte tingene ind. Lige nu tænker jeg, at jeg faktisk bare kan bruge et ganske almindeligt fotoalbum med papsider. Sådan et har jeg nemlig, og de ting, der sidder i, er nemme at pille ud. Der sidder ikke særlig mange billeder i. Gør der - så kan jeg købe et nyt! Jeg kan også købe noget på nettet :) Der er masser af gode ideer!

Lige nu er jeg dog ikke rig, fordi René - bag min ryg, som en gave - har købt det ur, jeg virkelig gerne ville have - det, som støtter aidsramte børn.
Jeg håber på, at det kommer i dag, eller i morgen formiddag - for jeg skal jo til fysioterapi i morgen. Det bliver pinligt, for jeg har ikke lavet nogle øvelser. Overhovedet. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt i hovedet på mig, altså, men den er da helt gal...

Men uret må hjertens gerne komme i dag! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar