Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. april 2014

Jeg spiser hvad som helst. Næsten

Sikke en dag. Den er lige begyndt (for mig). Det er alligevel noget, hm? En hel dag, all for me! Det er da fantastisk! Jeg er glad for, at denne dag har tænkt "Jeg vil være Rikkes" og er hoppet ned i min bestillingskurv på "ugens liste" på den dér hjemmeside - I har hørt om den, ikke? Well, nu har I - og jeg har fået rabat, for jeg har ikke betalt noget for den! Det må have været en tillægs-ting, da jeg har valgt noget andet. Sikkert hvad for noget tøj jeg skulle iføre mig i dag.

Jeg er frisk på blodprøver i dag, ellers, det er TOO BAD at vi ikke har mulighed for at komme derind :( Det kunne være rart at få det overstået, og så netop i dag, hvor jeg har husket at sætte flueben i "ingen kramper". Jeg har mærkeligt ondt i ryggen i dag, men jeg synes ikke, at jeg lavede det helt store i går? Faktisk er det hele mit underliv, der gør ondt. Og det er næsten først på måneden, så det passer som meget godt med menstruation. Suk. Det er desværre ikke noget sted, man kan hakke af i. Det skal man have én gang om måneden.

Jeg har lyst til at grovæde. Bare fylde munden, æde, æde, æde, hvad som helst. Dårligt tegn. Det er ikke noget, jeg bør efterleve. Jeg spiser et par Digestive kiks. De er pisseusunde, I know, men det er der ikke noget at stille op ved nu. Det er 4 stykker toastbrød med Lätta pg pålægschokolade, eller 3 Digestive kiks. Og der er nu altså kortest vej hen til Digestivesene. Ha! Better learn :P

Jeg har været ude for noget ulækkert. Noget virkelig ulækkert, virkelig, virkelig virkelig ulækkert. Jeg har været i panik, jeg har børstet tænder... 8 gange, jeg har sovet dårligt... I søndags skulle jeg gøre rent på badeværelset. Vi har en el-tandbørste, og vores tandbørster står i et lille shotglas. Nå, men der sker så dette: Jeg tager det her glas og går ud i køkkenet; det er på tide at børsterne skal skiftes, og eftersom jeg ikke ved, om René husker at gøre det rent, vil jeg lige gøre det. Og så er der fucking SKIMMEL nede i glasset!!! Jeg vil sige, at det væske, som lå i min mave, der lige kom "tilbage" i munden, efter det havde været nede i maven, godt kunne skylles væk med næsten 2 L sodavand. Børsterne blev omgående smidt ud. Jeg måtte ikke smide glasset ud, så jeg gik straks i gang med en omfattende Rodalon-behandling. Så jeg desinficerede glasset over 3 omgange, og vaskede det af med almindeligt opvaskemiddel en enkelt gang til sidst. Og så børstede jeg tænder 8 gange - med den nye børste. Ej, hvor hvor var det bare skideklamt...!

Og nu kan René ikke komme til at bestille medicin, fordi det sted, han er tilknyttet, stinker. Jeg vil hermed gerne give dårlig reklame til

Valdemar Hospital

fordi det er deres sygeplejersker, man skal kontakte for receptfornyelse, men at de altid "har for travlt til at tage telefonen". Det er simpelthen så irriterende. De har en smuk telefonsvarer, oven i købet, som overleverer budskabet. Det er under al kritik - fordi det er HVER ENESTE GANG. Jeg er træt af dem. Virkelig, inderligt træt af dem.

Jeg er muligvis på randen af sindssyge. Nogen ting kan man bare ikke magte. Og 2 døgns intensiv, højlydt snorken driver mig til randen af sindssyge, min musik spiller på-grænsen-til-tinnitus-lyd, og jeg kan stadig høre hans snorken. Jeg har lyst til at vende mig om og slå ham. Bare slå ham. Rigtig hårdt. Jeg ved ikke hvorfor jeg pludselig tænker den slags, men jeg er desperat lige nu, jeg er på grænsen til gråd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar