Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 17. februar 2011

Absolute coolness!

I just looove this one! Den her sang med Kelly Clarkson blev anbefalet af en blogger på blog.dk, og jeg er ikke bleg for at høre ny musik. Så jeg tjekkede dem alle ud, og kun dette ene nummer skilte sig ud fra de andre. Det gør det så også med stil! Kelly ser da bare så sexet ud i  denne video, altså, det er jo helt vildt. Hun har stil og attitude. Jeg er vild med denne video. Det er bare så meget min stil. Den er fantastisk - og sangen er jo genial. Hendes stemme passer godt til den. Det er perfekt! Hvorfor mon jeg ikke har hørt den før? Den er simpelthen så cool! Tjek sangen ud her: http://www.youtube.com/watch?v=nFCuyLwhUzM


Jeg er dybt fascineret af den, altså, så meget coolness på én gang... Yeah. That's cool. Ellers sker der ikke noget. Et shoutout til min svigerinde, Anja, som i dag har fødselsdag. Hun sidder i New Jersey og kommer højst sandsynligt ikke til at læse dette, men jeg siger det sgu alligevel: TILLYKKE, ANJA! Det er sgu alligevel fedt nok at have fødselsdag. Det er svigerfars tur næste gang.

Men hey - en dag som alle andre. Træt, ugidelig og doven. Det er Dagens Tre Ord, som passer på mig. TUD. Hehe.

Skal klippes i morgen - yeah on that! Glæder mig sygt meget! Det gør man jo altid, når man skal klippes, men jeg glæder mig ekstra meget (også) denne gang, fordi jeg ikke ved, hvordan mit hår skal se ud. Det bliver helt sikkert noget mystisk noget - det gør det som regel, når jeg går til frisøren uden en plan. Haha. Håber det ender med noget, jeg kan leve med! Jeg har nemlig ikke råd til at få det lavt om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar