Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 27. februar 2011

En hilsen til en helt

Jeg har manglet noget i mit liv længe. Snart 1 år. Det er forfærdeligt, for det er noget, jeg aldrig kan få igen. Peter Steele. Jeg ved ikke, om han er havnet et sted - jeg er ateist, så jeg tror det ikke, men han var blevet katolik på sine ældre dage, og han troede på himmel og helvede. Måske er det nok til, at han er havnet et sted. Jeg vil skrive en hilsen til ham. Fordi jeg savner ham ekstremt.

Peter - du er savnet. I 13 år var du den vigtigste person i mit liv, i hvert fald uden for mit "rigtige" liv. Du betød - og betyder fortsat - meget for mig. Faktisk skylder jeg dig mit liv. Du er den direkte årsag til, at jeg kom ud af min depression. Jeg lyttede til dine sange, dine tekster og musikken, og jeg forelskede mig i dig. Ikke i "dig" men i dine sange. Ud fra dine sange, skabte jeg en fiktiv person, Peter, som jeg skrev historier om. De historier betød så meget for mig, at jeg fik trukket mig selv ud af depressionen. Det er stort. 

Dine tekster er så specielle. De vil leve videre i mit hjerte altid. Du skrev om ting, der ofte blev misforstået - men jeg elskede din humor. Jeg elskede den måde, du fremtrådte på. Du havde et svært liv, præget af depressioner, og alligevel skabte du liv i så mange hjerter, som bare hungrede efter mere af din musik. Dine sange om kærlighed og død var fantastiske. Alle dine sange er fantastiske. Du forstod bare at beskrive følelser som ingen anden. Du er savnet, virkelig meget. Jeg er glad for, at jeg har det logo, du selv designede, på min arm. Det gør mig glad, at jeg har den, fordi jeg resten af mit liv vil tænke på dig, mindes din musik, hver gang jeg ser på min arm.

 
At tænke på, at der aldrig vil komme mere musik fra dit hjerte, er noget, som smerter mig. Men det gamle - det lever videre. Du var et forbillede for mange, mænd ville være dig, og kvinder dånede over dig. Du var og er vil altid være speciel, og din tidlige død vil gøre, at du aldrig vil blive glemt bag os - dine fans.

Tak for alt. Tak for at dele dine inderste følelser og tanker med os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar