Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. februar 2011

Hidsigprop og krydderkage

Kender I ikke det, når man skal hjem hos sine forældre og spise, og man har bestilt en type pålæg, man godt kan lide, men pludselig indser, at det er billigere, pointmæssigt, at tage sin egen mad med, og ens mand så flipper totalt skråt ud over at man ikke gider at bede ens far om at holde ved Brugsen, men insisterer på at gå derned selv? Når man i øvrigt har dybt og inderligt brug for motion? Hehe. I do. René hidsede sig virkelig unødigt op her til aften, over noget så ligegyldigt som dét. Haha. Men vi er blevet gode venner igen - vi er sjældent uvenner ret lang tid ad gangen.

Ellers har det været en god dag. Blev ikke rigtig mæt af aftensmaden, så nu synder jeg. René ville have kage, og jeg sagde, at hvis han tog den kageblanding, der kun har 9% fedt i, måtte han gerne bage. Og om lidt spiser jeg så kage. Jeg har allerede overskredet med 3,5 points i dag, så det er lidt noget øv. Men såøh... Ja, der skal jo være plads til den slags dage, og der er jo i morgen til at gøre det godt igen. Men det må blive bedre. De første to dage har jeg holdt mig smukt indenfor de tilladte points. Det er fordi vi spiste en eller anden frossen stenovnspizza til aftensmad - den var ikke frossen, da vi spiste den - fra Dr. Oetker. Den kostede 16 points, og jeg har jo altså kun 24. Jeg havde sparet sammen hele dagen, så jeg havde til den pizza, og så blev jeg ikke engang mæt. Jeg burde have lavet min egen pizza - jeg har jo dejen og osten. Men okay, jeg mangler de hakkede tomater. Men den ville koste 18 points, og den ville jeg blive helt mæt af. Altså, af en halv, den anden halve er til René. Men en halv pizza koster 18 points. Sådan er det jo bare. Der er ingen, der har sagt at pizza skal være sundt. 

Jeg sidder i en skøn duft af.. Krydderkage eller sådan noget, den dufter simpelthen så godt! Den står og køler ned. Jeg burde ikke have sagt ja til at han kunne bage den. Men... Det går sgu egentlig nok. Som sagt skal der bare ikke ske noget som dette før minimum næste lørdag.

Men jeg sidder og lytter til musik, jeg har hørt den samme playliste i 3 dage. Jeg har mere lyst til at høre Type O Negative. Men jeg vil også gerne høre dette musik, og egentlig er jeg også for doven til at finde TON frem. Men det er bedre. Jeg har også skrevet en lang "beretning" om Peter Steele til  Hamid. Han kender TON, det var ham, der i 1997 introducerede mig for bandet, og selvom han ikke er så glad for dem, som jeg er, så er det alligevel cool at kende en, der synes at de er fede nok! Eller var. Øv. Hvorfor skulle Peter dø? Tarveilgt. Men okay; det er næsten altid tarveligt for nogen, når et menneske dør. Nok om døden. Det er kedeligt. Et kedeligt emne. Men man kan jo ikke komme uden om, at et af musikkens største genier er død.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar