Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. februar 2011

Skrald

René og jeg havde en misforståelse omkring noget medicin her i eftermiddags, og jeg syntes at han tog lige lovligt meget, men det lader til, at han er okay. Så er alt jo godt. 

Ellers har jeg ikke lavet en skid. Jeg har været nede og handle, købte ikke noget slik til René, det har jeg det ret godt med. I dag har han holdt sig præcis på 34 points - men der er lang tid til sengetid endnu, så han kommer nok til at spise flere points. Personligt har jeg indtaget 21 points i dag.  Det betyder, at René er ramt prik på det han må spise, og jeg stadig har 3 points tilbage. Jeg har en idé om, at jeg kan lade være med at bruge dem, og bare kun spise 21 points i dag. Jeg har masser af æbler og gulerødder. Jeg synes at frugten er så kedelig for tiden. Virkelig, jeg bliver slet ikke inspireret, når jeg står nede i Brugsen og kigger på deres store udvalg af frugt. Der er ikke noget, jeg bare bliver nødt til at have. Jeg er en frugtspiser, jeg elsker frugt. Men det er som om vinterfrugterne bare ikke er lækre. Øv bøv.

Men jeg har talt med Katja i dag, over nettet. Det var fint nok. Vi passer ikke supergodt sammen længere, men jeg kan stadig godt lide at snakke med hende. Af og til - for det meste - er det bare svært at finde på, hvad fanden jeg skal sige til hende. Vores samtaler går nemt i stå. Der opstår pinlig tavshed.

Jeg burde faktisk vaske op. Jeg skal have vasket op i dag, under alle omstændigheder, men jeg synes ikke, at jeg vil gøre det, når René er på raid. Jeg kan ikke tale til ham, så jeg kan ikke spørge ham. Superbesværligt. Men det skal ordnes i dag. Hans raid er først færdigt klokken 23 eller 23:30, så det bliver en sen opvask. Der er ikke så meget, det ser bare kaotisk ud. Det hader jeg. Og det papir/papaffald, han har lovet mig at gå ud med i flere dage, er ikke kommet ud endnu. I dag gik jeg selv ud med skraldet, fordi der lugtede SÅ fælt herinde,og den havde jo også stået og ventet på ham siden i torsdags, da han sagde "Jeg går ud med skraldet senere" - det er LANG tid at have en skraldepose stående, og til sidst måtte jeg erkende at han ikke gik ud med den. Og i morgen går jeg ud med papir og pap. Ikke nu - jeg er bange for mørke, og klokken er 20:22. Uha. Det bliver en lang aften, når jeg ikke må sige noget til ham, mens han raider... Typisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar