Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 25. februar 2011

En god lur er ikke af vejen

Tja. Jeg har brugt 11 points på min frokost. Det betyder, at jeg har 7,5 points tilbage til resten af dagen. Lidt et problem. Menøh... Rom blev ikke bygget på én dag, og i går holdt jeg mig inden for det tilladte! Det var en awesome dag i går, selvom den var ensom uden René. Vi har fået sendt hans høreapparater afsted i dag, og jeg har sendt mit brev til Cole. Håber at det når frem i morgen, så hun kan få det, når hun kommer hjem. Jeg har købt nogle limonadeis, fordi de ikke koster mere end 2 points per styk - og det er rart, når man er mega sliksulten! I hvert fald, hvis man har 2 points! Hehe. 

Min menstruation tager livet af mig, men det var nu alligevel rart at komme ud og bevæge benene. Og så har jeg fået købt en kuglepen! En rigtig god en, tror jeg - en af dem, der ikke klatter! Åh! Det er de bedste. Jeg elsker dem. Den type, jeg elskede, gik ud af produktion. Øv! Men jeg tror at jeg har fundet min erstatning! Den skriver fantastisk,og den klatter ikke. Det er simpelthen så skønt. 

Åh, Gud, hvor er jeg dog træt... Jeg burde tage mig en lur, men jeg gider egentlig ikke at sove lige nu. Jeg har lyst til at sidde her og tage mig en slapper - men jeg kan ikke holde øjnene åbne... Det virker som en umulig opgave, og jeg sidder ofte og synker hen i søvn. Jeg må enten tage mig sammen, eller gå i seng. Jeg kan ikke sidde her og sove længere. Det er simpelthen så usselt.

Men klokken er også snart 15 - så er det okay med en god lur. Det er altid rart. Jeg elsker de dejlige lure. Jeg elsker min seng. Især når René også ligger i den, men så heldig er jeg nok ikke nu. Jeg ville ellers gerne have den dejlige mand med i seng, det er bare hyggeligere at være to. 

Nej. Jeg tror sgu, at jeg snupper den lur! Hurra for lure!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar