Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. februar 2011

Yes man!

YAY! Godt nok er min menstruation stadig i gang og er vist ikke ved at dø ud endnu - men: jeg målte mig den 24. februar og målte 143cm. Jeg har målt mig i dag,og målte 138cm. Hvor meget der skyldes menstruationen og hvor meget, der skyldes det andet, ved jeg simpelthen ikke... Jeg er sgu egentlig også ligeglad - så længe jeg har tabt de 5cm! Jeg er begejstret. Meget. Og så har jeg bare voldondt i min hæmoride... Det har jeg ikke haft før. Men den står og dunker dernede. Hvis bare jeg dog kunne lade være med at presse, når jeg er på toilettet! Det er sgu da irriterende.

Jeg skal have narret René til at komme afsted til Brugsen alene. Altså; JEG skal i Brugsen alene. Jeg skal hæve penge til den gave, han skal have i morgentidlig. Jeg skal alligevel derned igen efter klokken 16, for jeg skal hente mine Keppra-piller. Altså, på apoteket, ikke? Jeg kan jo godt gå i Brugsen og købe lidt småting ind, og så kan vi gå derned igen sammen senere. Det vil da være en optimal plan! Men hvordan får jeg ham overbevist om, at det er okay? Jeg er blank. Måske skulle jeg bare sige sandheden? At jeg skal "ordne noget" som vedrører ham, men som han ikke skal vide noget om før i morgen. Det er jo ikke den første i dag. Men Netbank er nede, så jeg ved ikke, om vores penge er gået ind. Hvor irriterende. De burde være det, men man kan fandeme aldrig vide! Såøh... Enten skal jeg vente til Netbank fungerer igen, ellers skal jeg satse på at pengene er gået ind, og bare købe de ting, jeg kan bære. Det er jo smart nok. Men jeg ville gerne i Netbank med det samme. Før jeg gik. Men... Ja... Det sker nok ikke. Giver det et sidste forsøg om lidt.

Jeg er simpelthen så træt. Hvorfor er jeg så træt? Jeg forstår det ikke... Det burde være ulovligt at være så træt. Jeg sover mere end jeg plejer. Måske er det derfor. Her i nat har jeg sovet i 9 timer, og jeg vågnede kun, fordi René brokkede sig over at jeg sov på ryggen. Eller "brokkede" er måske et forkert ord. Han "gjorde mig opmærksom" på det, for han siger det, fordi jeg får ondt i ryggen af at sove på ryggen. Men sådan er der vel altid noget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar