Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 22. februar 2011

Jeg har smidt lamperne ud! Eller...

Nogen har snuppet de dér grimme lamper, der lignede noget fra 1802, men ikke var det, som jeg havde smidt til storskrald. Hehe. Worthless piece of shit. Men de er i hvert fald væk. Det har været Renés mormors. Majbritt bad mig i går om at smide dem ud. Fair nok.

I dag er det, jeg skal ned til neurologen. Jeg har gigantisk hovedpine. Virkelig voldsomt. Jeg ved sgu ikke helt, om jeg magter det, men jeg er lidt ligesom nødt til det, ikke sandt? Så det må jeg tage mig sammen til, vi skal køre om 1 time. 

Det var rigtig hyggeligt hos svigerforældrene i går. Fordi René var lidt lang tid om at få røven ud hjemmefra, var vi der jo sent, og måtte gå tidligt fordi de går tidligt i seng. Jeg sagde "Nu gider jeg sgu ikke at være her længere" men jeg sagde det fordi Majbritt virkelig ikke virkede særlig oplagt. Hun har jo også været i aktivering hele dagen, lavet mad, og så kommer vi... Hun står jo op klokken 3-4 om natten, og så er man træt, når klokken er 18:45. Derfor sagde jeg det dér. Det forstår hun sikkert godt, hvis jeg forklarer hende det en dag. Det lod til, at hun forstod det i går, men man ved jo aldrig.

Ej, den hovedpine tager livet af mig... I øvrigt har Cole introduceret mig for Jessie J og hendes "Do it like a dude" som er så overdrevet cool, at jeg har smækket den på listen over sange, der skal høres. Og det skal den. LYT LYT LYT. Genial sang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar