Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 20. februar 2011

Rikke News - læs de nyeste nyheder om mig her!

Gnæk gnæk. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at vaske mit og Renés tøj. Det trængte godt nok også, og vi havde ikke mere. Alt var brugt 3-4 gange. Jeg kunne ikke trække den længere. Så jeg er faktisk i gang med at vaske nu! Hooray! 

Så fik jeg i går lavet den første ret til nedfrysning. Det var jo skønt. Det synes jeg virkelig. Så kan vi altid hive det frem en anden dag, hvor jeg seriøst ikke gider at lave mad.

Og damn, jeg er træt. Jeg sidder og halvsover nu. Det går ikke. Jeg skal over til mit vasketøj om ½ time, plus at det også lige skal tørre først - jeg har sgu ikke tid til at sidde og sove nu.

Jeg vil gerne rette en tak til miss Cole, som har det lidt besværligt for tiden. Det er ikke nemt at være i aktivering, have rod i livet og en depression oven i. Du klarer det sgu alligevel meget godt, Cole - Tak fordi du altid er der for mig, selv når du er ved at dø. Det må vi lave om på. Jeg må lytte mere til dig også. Vise mig lidt mere som en veninde. Du er sgu god nok! Dejlig, er du. Tak for alt, hvad du giver mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar