Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 14. februar 2011

Wupti!

Er røde læber ikke bare så utroligt smukke? Eller... De KAN være det. Jeg elsker røde læber, for det meste, men jeg kan ikke selv bære rød læbestift fordi min hud er gusten. Men så kan jeg bære brun læbestift, og det er også pænt! 

Mandag morgen. Klokken er knapt 06:30,og jeg hører Rihanna og sidder her, foran min computer, spekulerer på, om min ryg mon kan klare et bad og ved, at jeg er nødt til det, under alle omstændigheder. Ah. Min kære mand skal ind til sin mor i morgen. Jeg overvejer at bede ham om at slæbe et par bukser til oplægning med ind til sin mor. Jeg har nogle bukser, som er ca. 4cm for lange. Jeg ville egentlig bare lige sætte dem op med knappenåle, og så kunne hun lige hurtigt ordne det. Jeg ved dog ikke, om René tager derind i morgen - og om hun er hjemme... Det er ret vigtigt, for de bukser skal med hjem med det samme. Det er nok også for meget at bede om... Jeg har en idé om, at jeg faktisk bare vil tage dem på, som de er, og så bare gå på dem... Det er ikke pænt at se på, men jeg glæder mig sådan til at have dem på! 

Jeg er ellers godt tilfreds med dagen indtil videre, men jeg skal altså snart i bad. Det er rart, at det er overstået. Så skal jeg ikke tænke mere på det. Ha! Det ville være rart. Derfor sidder jeg her og tager mig sammen. Jeg skal nok få det ordnet, men ville det ikke være cool, hvis man bare kunne tænkte på at gå i bad, og så wupti, så havde man været i bad? Det gad jeg godt... Wupti... Hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar