Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. februar 2011

Røveri og drømme

Jeg vil være en stor rockstjerne. Det ville være så awesome! Men jeg kan ikke synge godt, og jeg er bange for mange mennesker samlet på ét sted, plus at jeg er mega genert. Haha. Men drømmen lever! Ej, jeg vil faktisk hellere være journalist. Eller forfatter. Eller det ultimative: psykiater! Yeah. Det er min ting. Jeg vil herregerne være psykiater. Men jeg klarer aldrig uddannelsen som læge, jeg synes at det er fælt. Jeg vil skyde på, at ikke mange vil komme hos en psykiater, som aldrig er alene selv. Er det ikke det, man siger? "Schizoes are never alone" - haha. Ej. Men jeg ville da være bekymret, hvis KBJ var skizofren. Men det er han ikke (tror jeg) og derfor er jeg helt tryg ved ham! 

Jeg har i dag brugt 6 points på morgenmaden - supernice! Så har jeg 1 point tilbage til resten af dagen, fordi jeg skal have en Ristorante pizza med mozzarellaost til aftensmad,og den koster 17 points. Så må jeg leve af æbler og gulerødder i dag! Det kan jeg sagtens, for 1 point svarer til f.eks. 4 halve pærer (henkogte) og de smager vildt godt og er helt slikagtige. Mums! 

Jeg skal jo til den dér frokost hos mine forældre i morgen, og jeg vil tage mit eget mad med hjemmefra, for at spare på pointene, men de har allerede handlet ind. Jeg nåede dem ikke inden, selvom jeg ringede på både hjemmetelefonen og deres mobiler for et godt stykke tid siden. Men min mor siger, at det er okay alligevel. Det er sødt af hende. Roastbeef og kamsteg koster alligevel 35 kroner tilsammen, hvis man køber det i delikatessen. Det plejer hun at gøre. Altså, i Brugsen, ikke? Hun siger at de nok skal få det spist selv. 

Min farmor skal også med, men de har glemt at ringe og invitere hende. Så spørgsmålet er, om hun overhovedet kan. Men altså... Så må man sgu være lidt hurtigere ude. Mon jeg skal derned, hvis min farmor ikke kommer? Det glemte jeg at spørge om. Måske skulle jeg ringe til min farmor og spørge. Det vil nok være en god idé. Jeg køber først ind i morgen formiddag, for det er først klokken omkring 13, jeg bliver hentet, og kartoffelsalaten er bedst samme dag. Så jeg smutter lige i Fakta.

Gud, hvor er jeg dog træt! Jeg har ellers sovet lidt ekstra. Klokken 7 var for tidligt til mig, så jeg gik i seng klokken 08:30 og stod op igen 10:35. René stod op samtidig med mig - det var skønt. Jeg har overblødt i nat, grundet menstruation, og jeg har blødt på dynen. Men jeg nægter at skifte betrækket før menstruationen er overstået, for det kunne lige ligne det lort at bløde så meget igen, at jeg skal skifte endnu engang. Jeg har ikke 100 sæt sengetøj! Dumme blødninger. Men man skal jo igennem dem. I hvert fald nogle år endnu. Jeg klarer det nok! Hehe.

Fik sendt brevet til Cole i går. Det er rart, at det er sendt, så ligger det der, når hun kommer hjem. Jeg snakkede med Flemming i går, som sagde, at der var røveri på posthuset i torsdags. Så er det mere forståeligt, at hende, der sad dernede i går, bare sagde, at hende der plejer at være der, bare havde en fridag - og at de var 2. Der var også en mand der. Det plejer der aldrig at være. Der plejer kun at være 1 dernede. Hvilket i øvrigt er ret dumt, efter min mening. Det er ALTID dumt at der kun er 1 person i en forretning, når der er så stor risiko for røveri. Øv for Herfølge posthus,og hende den sure mokke, der altid sidder dernede. Hun har muligvis fået ar på sjælen resten af hendes liv. Jeg sender gode vibes i hendes retning, selvom hun altid er megasur. Sådan er der jo nogen, der er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar