Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 21. februar 2011

Jeg er lækker i dag

Jeg skal ind til mine svigerforældre i dag, og jeg glæder mig. Jeg er meget plaget af rygsmerter, men mon ikke jeg klarer den? Hehe. Hope so! Men jeg glæder mig til at skulle derind, vi skal spise der, og det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ser frem til en rar aften i selskab med disse herlige mennesker. 

Jeg ville dog helst have kørt derindefra ved 17-tiden for at nå Herfølge Apoteksudsalg, fordi jeg har noget medicin liggende, som jeg helst skulle have haft i dag. Men når vi kommer så sent afsted, når vi det nok ikke. "Nok" er overflødigt i den sætning. Vi når det ikke. Så må jeg tage en aften uden Risperdal. Ikke supergodt, når jeg skal til Næstved i morgen. Men jeg må håbe på det bedste. Andet er der jo ikke for. 


Jeg bagte en kage til René og mig i går, og jeg har spist den hele selv - bortset fra et enkelt stykke, som René spiste her for en times tid siden. Jeg har simpelthen formået at æde en hel chokoladekage selv, på lidt under et døgn, med masser af søvn. Jeg bagte den i en springform, for teknisk set er det en "Chokoladetærte" fra Amo. Den smagte rigtig lækkert. Det er da en trøst for mig, når nu jeg har taget 10kg på ved at æde den. 


Jeg har fået lagt en rigtig smuk makeup i dag, jeg ser vildt godt ud - men I får ikke noget billede denne gang, for jeg gider ikke at hive kameraet frem, når vi mere eller mindre snart skal afsted. Lev med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar