Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. marts 2016

61 år er da ingen alder!

Han har sagt mange fede ting i mange fede film, ham Bruce'n. Men han har fandeme også lavet mange film! Jeg ved ikke præcis hvor mange, men det startede i hvert fald med en birolle i en film, som han ikke blev krediteret for, i 1980. "Die Hard" filmserien startede i 1988. Det er nok en af de roller, han er mest kendt for (John McClane).

Men Bruce Willis, hvis far var en amerikansk soldat, og hvis mor var en tysk kvinde, blev født i Idar-Oberstein, som ligger i det vestlige Tyskland. Han voksede dog op i New Jersey i Amerika. Han har haft mange jobs før han blev den Bruce Willis, vi lærte at kende i blandt andet "Die Hard". I tv-serien "De Heldige Helte", hvor han spillede en privatdetektiv, havde han faktisk praktisk erfaring, da han tidligere havde haft et job som privatdetektiv. Jeg så på et tidspunkt denne serie, fulgte sådan lidt med i den, og jeg må indrømme, at Bruce havde en charme, man ikke kunne komme uden om - det har han stadig. Han arbejdede også på et tidspunkt som bartender og som sikkerhedsvagt.

Han har 5 børn, som er fordelt over 2 forhold,og han har vundet adskillige priser, og har også en stjerne på Hollywood Walk of Fame.  Han blev født tilbage i 1955, og vi kan derfor i dag sige det, vi har ventet så længe på at sige - i hvert fald siden sidste år:
Tillykke med fødselsdagen, Bruce!
 
61 år er ingen alder! Vi håber alle sammen at din dag bare er AOK! Party on!

2 kommentarer:

  1. Ja tillykke til Bruce. Og til Dan Turell der ville ha været blevet 70 år i dag.

    SvarSlet
  2. Jeg tror ikke, at jeg har stiftet bekendtskab med noget skrevet eller sagt af Dan Turell, selvom jeg ved hvem han var.

    SvarSlet