Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 17. marts 2016

Til Sunstealer/Kim

Sorry... Jeg kan se, at du har fundet min bruger på den anden side, og allerede nu ved, hvad resultatet blev, men jeg glemte fuldstændig at skrive det. Efter jeg havde snakket med lægen, som bare sagde at han ville lægge nogle piller på serveren, gik jeg i seng og sov i ret lang tid. Så stod jeg op, var oppe i nogle timer, men gik i seng igen.

Apoteket bringer pillerne ud til mig i morgen, så jeg starter på kuren i morgen, når buddet har været her. Det bliver spændende at se hvilket præparat det er. Jeg har jo en liste over hvad jeg får. Jeg har et regneark, hvor jeg holder styr på den slags. Det ser således ud:
Det kan nok godt være lidt svært at læse, hvad der står. Det, der står med rødt, er altid 0mg. Så enten er det når jeg begynder på noget nyt, eller når jeg slutter på noget. Så skriver jeg ind, efterhånden som jeg trapper op eller ned i medicinen, så jeg altid ved hvor meget jeg tager. Jeg har samme skema for René, bare med hans medicin. 

Men tak fordi du tog dig tid til at kommentere :) Og gide at vente på en opdatering :) Hehe.

3 kommentarer:

  1. Hej Rikke.
    Jeg er fast læser på din blog og venter hver dag på en opdatering :).
    Hvis man højreklikker på billedet og åbner i ny fane, kan man se en lidt større version der er lettere at læse.
    Håber at penicinilen virker denne gang.
    V.h. Kim

    SvarSlet
  2. Det er noget antibiotika denne gang, noget Vibradox, og jeg skal tage 200mg hver dag i 10 dage. Buddet har næsten lige været her med dem, så jeg er bare gået i gang med det samme :)

    SvarSlet
  3. Ok. Håber det sparker røv, så du kan få bugt med den rallen i lungerne.
    God vind fremad :)

    SvarSlet