Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. marts 2016

Johnny Depp - og lidt ekstra

Oh My Freaking God...! Jeg kan ikke tro, at der er sket det, at jeg har haft en dvdfilm liggende uåbnet i næsten 10 år, uden at gide at se den, fordi den bygger på en film, der virkelig sutter røv i min filmverden, men at René så sætter sig til at se den, og det så viser sig at være en af Johnny Depps fineste præstationer! Jeg taler naturligvis om "Charlie and The Chocolate Factory" fra 2005. Jeg blev nærmest helt forelsket i ham, i den rolle, lige som i stort set alle andre roller, han spiller. Han har noget magisk over sig, noget... troværdigt, altså, jeg ved ikke hvad det er. Det er ikke fordi han er en pæn mand. Det er han. Han er da noget så dejlig at se på, det skal jeg da ikke være sen til at indrømme.
Man kan ikke undgå at synes at manden er smuk. Jeg har endda hørt Marilyn Manson sige det. Hehe. De er venner. Måske er det derfor. Måske synes han virkelig bare, at Mr. Depp er lækker. Men i den film, jeg lige har set, hvor han jo ser helt, helt anderledes ud, end han gør på disse to billeder:
Jeg elsker nu denne film. Jeg burde have vidst det, eller i det mindste have givet den en chance, for det er en Tim Burton film, og selvom hun ikke er ret meget med, er Helena Bonham-Carter også med, og de 3 plejer at skabe magi. Men et frækt smil, det kan Mr. Depp i hvert fald godt levere. Han er min yndlingsskuespiller, og det har han været i mange, mange år. Hvorfor? Fordi han kan spille en rolle som Gilbert Grape, en rolle som Willy Wonka, en rolle som Jack Sparrow, en rolle som Ichabod Crane, en rolle som Edward Scissorhands, en rolle som Cry-Baby og en rolle som Dean Corso, alle helt forskellige roller, uden besvær overhovedet. Film nævnt: "Hva' så, Gilbert Grape?", "Charlie and The Chocolate Factory", alle de forskellige "Pirates of The Caribbeans", "Sleepy Hollow", "Edward Scissorhands", "Cry-Baby" og "The Ninth Gate". Muligvis minder "The Ninth Gate" og "Sleepy Hollow" lidt om hinanden... men så alligevel ikke. Men yeah.

Når det er sagt, så venter jeg spændt på svar fra lægen, jeg regner med besked i morgen. Min intuition siger mig, at jeg modtager en email med info i morgen, hvor jeg får at vide om jeg fejler noget. Jeps. Det er det, jeg regner med. Jeg var derude i dag, jo, og kom til ret hurtigt. Vi kom igennem blodprøve-tagningen superhurtigt, fordi René fik charmeret sig til en "hasteprøve" - jeg elsker den mand. Så jeg kom ind og fik taget mine blodprøver og så gik vi ned og ventede på hjemtransporten. Vi havde været oppe på røntgenafdelingen først. Jeg fik ikke sagt til hende sekretæren (jeg kan ikke huske, hvordan jeg staver hendes navn, så hun hedder "sekretæren") havde det smukkeste grønne tørklæde på (hun er muslim). Grøn er min yndlingsfarve. Jeg nåede ikke at få det sagt. Men hun kan huske mit navn. Hehe. Pinligt. Jeg var der også mange gange med benet, ikke, men jeg tror nu, at det var da jeg blev afsluttet på ortopædisk ambulatorium, hvor vi sendte en buket blomster til hende, der på hospitalet, inde på røntgenafdelingen. Vi sendte også nogle til de to sekretærer, der sidder (eller i hvert fald dem der sad der på daværende tidspunkt) ved skranken i ortopædkirurgisk ambulatorium i forbindelse med at jeg skulle stoppe dernede, da knoglen var helet.

Jeg har i dag udarbejdet et medicinskema til en af Renés venner. Faktisk er det også en af mine venner nu. Det er sådan en "ven der har hustruen med, når han besøger René, så er det meget hyggeligt når hun også er her" - og ja, det er det faktisk. Så jeg er glad for at dem på vores venneliste. Også selvom de er 30 år ældre end os. René kender René igennem World of Warcraft, men han spiller ikke selv længere. Han blev sur og depressiv af det. Jeg bad ham om at stoppe. Nu spiller han ikke så meget online spil længere. Men han har været ven med (den anden) René i mange år, og dennes hustru er ganske flink. På et tidspunkt tvivlede jeg på, om hun nu også kunne lide mig, men det tror jeg godt, at hun kan. Hun vælger i hvert fald selv at tage med, når René & René skal aflevere flasker. Så sidder Kirsten & jeg sludrer imens, og bagefter spiser vi som regel smørrebrød. Jeg troede, at den 5. april ville blive en stille og rolig dag, som jeg skulle bruge på at fejre René i ro og mag. Først blev der smidt en rengøring på. Så kommer hans forældre til morgenkaffe. De kommer før rengøringen 9:30, så hvad? Klokken 8, eller sådan noget? Så er der fuld fart på med rengøring, og sør'me om René og Kirsten så ikke ringede og spurgte om de må komme, henover frokost, til noget smørrebrød. WOW. Jeg skal sove heeele mandagen for at være godt udhvilet til tirsdagen, kan jeg ligesom fornemme. Hehe. 

Jeg glæder mig dog alligevel! Det er awesome! Jeg elsker fødselsdage. Og jeg elsker især, at jeg bare spontant vågnede den anden aften og havde fundet på en alternativ lyrik til omkvædet til en af Madonnas sange, som kan bruges til en fødselsdagssang for René - så er han den eneste, der har den sang. Jeg er overbevist om, at INGEN andre i verden har fået sunget den sang for sig. For det var kun de to første linjer, jeg havde, og jeg måtte "kæmpe lidt" for at finde på de sidste to, jeg manglede. But I managed. Jeg lægger den op efter den 5., så han ikke får nys om den for tidligt! Han kender godt til den, men han ved ikke hvilken sang det er, ej heller hvilken kunstner. Så - jeg er godt kørende! Ih, det er så spændende, med alt det fødselsdag. Love it!

Nu vil jeg bestille en bil til ned til KBJ, og så vil jeg svare på den mail, jeg lige har fået fra min bonuslillesøster. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar