Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 21. marts 2016

Øv for kvalme

ØV! Jeg havde så meget kvalme i går, at jeg måtte gå i seng med en spand med lidt vand stående ved siden af sengen. Jeg havde det virkelig ekstremt skidt, og det værste var, at jeg ikke anede hvorfor! Den simple forklaring er antibiotikaen, men den tager jeg jo om morgenen... Det her var omkring klokken 23:40 eller sådan deromkring.

Osuma. De kommer med varer til mig i dag. Dagligvarer. Jeg har købt lidt af hvert, men jeg glæder mig især til at skulle spise Provence kartoflerne. De smager simpelthen vidunderligt! Jeg har ikke lige fundet ud af, hvad vi skal have til. Jeg burde tage noget ud af fryseren nu, ikke, men egentlig har jeg ikke lyst til at spise dem sammen med noget. Jeg kunne have købt ind til frikadeller. Det var bare ikke mig, da jeg bestilte i fredags.

Jeg regner stærkt med at få arbejdet lidt med mine papirer i dag. Jeg går nok derind, når jeg er færdig med at skrive dette indlæg. Skal René have alle de lilla faneblade, og jeg alle de grønne, og de pink og orange som fælles? Det lader til, at det er sådan, René gerne vil have det. De giver jo også meget god meningen, men altså... Jeg ved det ikke. Jeg kigger på det Jeg må nok hellere gøre det med det samme, inden jeg mister gejsten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar