Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. marts 2016

Birthday coming up!

Weekenden er blevet brugt på at flytte om, og vi er fuldstændig smadret begge to. I nat, omkring klokken 3, skete det, der IKKE måtte ske. Renés side af sengen brast. 7 lameller gav slip i den ene side. Så vi fjernede alt og rejste sengen op, og forsøgte at slå hæfteklammerne ind igen. Naturligvis kommer der reaktioner, og da vi var i gang med den sidste, bankede det på væggen inde fra naboen i opgangen ved siden af. Her meget tidligt i morges røg de ned igen, men vi har ikke sat dem op endnu. De skal skrues fast. Vi stod dog først op klokken 11, da det ringede på døren. Folkekirkens Nødhjælp. Fuck hvor jeg hader dem.

Jeg er virkelig træt nu, men det var nok meget godt, at de kom, for Emma skulle jo have sin morgenmad og frisk vand. Så fik jeg også taget min morgenmedicin på et godt tidspunkt i dag - det er jo meget godt. Jeg har kun 3 dage tilbage af penicillinbehandlingen, inklusiv i dag. Det er dejligt, det er fandeme irriterende. Man skulle ikke tro det - men det er det.

Nu er klokken så efterhånden blevet 21, og jeg har bare knoklet hele dagen, for vi får gæster til frokost i morgen :) Jeg ser frem til at hygge mig. Og vise min ny-indrettede bolig frem. Jeg har simpelthen fået det bedste sted, jeg sidder mega godt og har fået det rigtig hyggeligt. Jeg har snuppet det gamle spisebord, og det er jo ganske almindeligt lakeret træ. Det, jeg havde før, var noget laminat af en art. Jeg er super tilfreds med måden, det står på, indtil videre, i hvert fald, og jeg synes faktisk at det er cool at jeg kan tilbringe så meget tid samen med René, fordi det er nemmere at kommunikere, når vi er i samme lokale, og det forhenværende soveværelse, nuværende stue, er bare sådan et mørkt, lille rum.

Arh, mand, Renés søster har fået skoldkopper! Sur røv! Hun havde det som barn, men hun har fået det igen. Min svigermor ringede i dag og fortalte det til René. Hun er hårdt ramt, min svigerinde, og hun er virkelig syg. Jeg har det bare rigtig dårligt med det, fordi skoldkopper i voksenalderen kan være livsfarligt. Jeg er bare... I totalt chok. Hun har været i Tyskland i weekenden, og det er der, hun er blevet smittet, siger min svigermor.

Jeg troede faktisk, at de gæster, vi havde accepteret en "selv-adresseret invitation" fra, kom til morgenmad. At de kom, hentede morgenmad, spiste og afleverede flasker, eventuelt hang ud lidt og så kørte hjem. Men det lader til, at selvom de kommer klokken 10-10:30, er det for at spise frokost. Så vi bestiller noget smørrebrød, spiser det, afleverer flasker og hygger lidt? Eller afleverer vi flasker først? Hmm... Nu er jeg i tvivl. Heldigvis er det skideligegyldigt :)

Jeg skal bare have tid til at bestille Renés gave. Jeg ved ikke, hvor den bliver sendt fra, hvilket land, men jeg har sagt at den kommer fra udlandet, og at det er derfor, vi er nødt til at bestille den her i marts.

Jeg har også lavet den supreme gave: Jeg har taget et tegneark og lavet en overskrift i lilla, der hedder "Konge for en dag". Lilla er Renés yndlingsfarve. Så har jeg fundet et skidegodt, up-to-date billede af ham og placeret en kongekrone, jeg selv har siddet og malet på hans hoved, inde i paint. Så har jeg skrevet en tekst - lilla - og forklaret ham, at han får lov til at være konge for en dag, og at han kan bestemme ALT hele den dag, han har fødselsdag. Han vil nemlig ikke holde noget. Så det bliver spændende. Haha. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Lige nu er det jo ikke printet ud, jeg har bare gemt det på min computer. Kunne sagtens lægge et billede af det ind her, men af og til kigger han måske forbi, han siger at han ikke gør, men hvem ved?  Måske sender jeg ham herind, og så ser han det ved et uheld, plus at vi nu er i samme rum, og han er bag mig, så han teknisk set kan se alt, jeg laver på skærmen. Hehe.

Jeg glæder mig til hans fødselsdag! Det er bare awesome, det her arrangement. Men jeg er sgu alligevel træt og trænger til at sove en hel nat. Tidligt i seng for mig, og jeg skal hælde medicin op her til aften, plus jeg mangler køkkenet og kattebakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar