Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. marts 2016

Lige en opdatering til de interessede

Jeg blev vækket af telefonen i formiddags. Min læge ringede for at fortælle mig, at jeg stadig har lungebetændelse, og at han har indtelefoneret noget medicin på døgnapoteket i Roskilde. Nu bor jeg så i Køge, så jeg valgte at ("jeg valgte" lyder rigtig flot, når René straks sagde, at han selv ville gå ned og hente det, ikke?) hente det på Køge apotek i stedet for. Jeg føler mig slet ikke syg nok til at kunne retfærdiggøre en tur til Roskilde for at komme på apoteket.

Men nu er han på vej hjem fra Netto. Han gik, efter apoteket, ind hos Sandwichcafeen og købte nogle sandwiches til os, og derefter gik han i Netto og nu er han sør'me på vej hjem. Jeg glæder mig til at se ham igen. Jeg savner ham. Især fordi han render rundt i tung regn, hvilket han hader, for min skyld. Det har jeg det rigtig skidt med. Han er så sød. Han siger hele tiden, at han er bange for, at jeg dør fra ham. Det gør jeg ikke, så slemt er det her ikke, selvom jeg godt nok synes at det er lige voldsomt nok at lægen ringer om søndagen - han kunne jo have ringet i morgen, eller er det bare min tankegang der siger at det er logisk?

Jeg glæder mig sådan, altså virkelig meget, til at give ham et knus, når han kommer hjem. Kysse ham på kinden. Jeg ved ikke hvordan lungebetændelse smitter, så jeg skal nok ikke kysse alt for meget på ham.

***

Så! Knus, kys, frokost, lur og på igen. Jeg har det temmelig sløjt, synes jeg. Jeg kan ikke rigtig få vejret ordentligt. Jeg har smerter nu - i leddene. Men det kan være en bivirkning fra medicinen. Feber har jeg nemlig ikke. Tror jeg, jeg har ikke målt min temperatur. Men jeg kan se på mine øjne, at jeg ikke har feber.

Jeg har lyst til at sætte mig til at se en skidegod film. Men mit dvd-drev virker ikke, og den "nye" computer er ikke sat op til mig endnu. Jeg kunne tage dvd'en - men fjernsynet er i stykker, det eneste fjernsyn, vi har, som virker, står i soveværelset - det bruger René som skærm - så jeg skal tilslutte den til denne lille 19" crap-skærm fra Samsung. Jeg kunne også vælge at gå ind til René og spørge om vi skal se en film, men vi har ikke samme smag i film, og chancen for at vi kan finde en, vi begge to gider at se, er lav. Jeg har en top tre der ser således ud:

1: "51st State"  2: "Donnie Darko"  3: "The Wedding Singer"

Og jeg ved, at han ikke gider at se nogen af dem. Han siger "Jo, men ikke i dag" til dem alle sammen, bortset fra Donnie Darko, som vi har set før, for mange år siden, og han skønnede den til at være så dårlig, at han bare slet ikke kan se den igen. Og jeg har bare ledt og ledt og ENDELIG her i januar, mener jeg det var, men ellers december, fandt jeg den på dvd i dansk udgave, hos Laserdisken. Så købte jeg den, samtidig med "The Wedding Singer", som også har været udsolgt alle steder i årevis. Pludselig dukkede der et parti op hos Laserdisken igen, og jeg fik fingrene i et eksemplar. Det kan betale sig at blive ved med at lede :) Jeg har haft det samme problem med "Anger Management" med Jack Nicholson og Adam Sandler. Den var bare udsolgt alle steder, men så, pludselig, sidste år, dukkede den op hos Laserdisken.

Åh nej.... Nu er klokken næsten 18, og René er sulten... Jeg magter ikke at lave aftensmad, og han har været nede og købe ind for mig og alt muligt... Jeg kan ikke tillade mig at vifte ham væk. Jeg må virkelig tage mig sammen lige nu og være stærk. Det er jo også bare en simpel lungebetændelse, jeg er jo ikke ved at dø eller noget. Det er ikke lungekræft.

Jeg må gå ind og høre hvad han vil have at spise...

2 kommentarer:

  1. Tak! Jeg har faktisk fået det bedre :)

    Jeg bliver stadig meget hurtigt forpustet, men jeg har ikke nogen "rallen" på lungen længere, og jeg har ikke smerter ved vejrtrækning, jeg synes heller ikke, at jeg sådan rigtig har feberlignende symptomer eller noget, så det ser ud til, at denne kur tager det med sig, selvom jeg kun er nået halvt igennem :)

    SvarSlet