Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. marts 2016

Hallelujah Motherfucker!

WOW! Jeg sad i går aftes og småkedede mig, og jeg faldt over WatchMojo på Youtube, det er noget, jeg ser så tit, og der var top10 på bedste heavy metal bands, bedste heavy rock bands, bedste frontmen i heavy rock og metal og det samme for kvinder. Jeg faldt over en masse interessant, men kom lige pludselig i tanke om, at jeg vist nok skulle have hentet de der Electric Six sange, jeg har tænkt så meget på - for jeg har lyttet meget til dem, inde på Youtube.

Da jeg så titlerne på deres sange, blev jeg superinspireret, der var så mange gode ideer, som jeg kan sige allerede nu, inden jeg har lyttet til sangene! Men det er vildt! Naturligvis hentede jeg "Bitch, Don't Let Me Die" på Spotify, og den er vildt fed! Hele vejen igennem!

Jeg elsker også Holes "Nobody's Daughter". Både pladen og sangen. Jeg ved godt at det er sådan lidt "øv" at synes at Courtney Love er cool, men det synes jeg, at hun er. Det har jeg altid syntes. Jeg har stor respekt for hendes evner. Og jeg synes også at hun er smuk, og hendes stemme er jo ganske enkelt genial.

For at bevæge mig væk fra musikken et øjeblik, mener jeg ikke, at jeg drak mere, end jeg ellers gør i går. At jeg var oppe at tisse 3 gange i løbet af natten var i sig selv ret voldsomt, for jeg tissede af inden jeg gik i seng. Men - alle 3 gange tissede jeg i trusserne og skulle rode med rene trusser og nye bleer. Hold kæft hvor er jeg træt af det her! Jeg tør slet ikke at tænke på, hvordan det ville være, hvis jeg tog de vanddrivende!

Tilbage til musikken igen, har jeg fundet nye bands, som virker interessante. Epica, Halestorm og In This Moment.  Utroligt at jeg ikke har lagt mere vægt på den slags musik. Jeg kan virkelig godt lide den. Jeg sidder lige nu og har gennemlyttet "The Blood Legion" af In This Moment, og jeg må sige, at jeg uden at blinke kan sige, at jeg ubetinget elsker Maria Brinks stemme. Det er vist det, sangerinden hedder. Hvis det ikke er det, hun hedder, elsker jeg hendes stemme alligevel. Jeg har været så vant til stemmer som Sharon den Adel og Tarja Turunen, at jeg faktisk ikke har stoppet op og tænkt, at der var andre slags stemmer. Jeg har haft "Celebrity Skin" og "Nobody's Daughter" af Hole liggende, men man lytter jo ikke til de samme plader i årevis, når der hele tiden kommer nyt til. Og måske er det fordi jeg ikke har vidst, hvor jeg skulle søge henne, måske har jeg vitterligt bare ikke tænkt over det. Tidligere, da jeg var ung, syntes jeg, at Tairrie B var den smukkeste kvinde i verden, og at hun sang vidunderligt i Tura Satana. Hun startede ud som rapper, faktisk, og er vist den "første" hvide, kvindelige rapper. Jeg skriver første i anførselstegn, fordi jeg snakker om udgivet. Der har jo sikkert været masser af hvide, kvindelige rappere. Men det der var i 1980'erne.
Jeg kan huske, at jeg så inderligt ønskede at være lige så smuk som hende. Jeg gjorde for så vidt også et meget godt forsøg, da jeg ændrede min stil til noget, der kunne minde om hendes, men jeg gik ikke i den slags tøj, fordi jeg ikke havde kroppen til den, makeuppen var der, men jeg havde kort hår, og ikke langt smukt hår, jeg kunne farve sort. Jeg fortrød det ikke dengang - men det har jeg gjort mange gange siden. Jeg havde jo farvet mit hår sort, blåsort, faktisk, og jeg elskede den farve. Jeg havde den faktisk i næsten 2 år. 

Nu er Tairrie B selvfølgelig blevet ældre og har fået et ekstra "Murphy" tilføjet til sit "civile" navn, i og med hun har giftet sig med sin kæreste igennem mange år. Men hendes performer-navn er stadig Tairrie B. Hun har en fantastisk stemme, men jeg er nu ikke så meget til rapmusik. Faktisk er der kun en rapsang, jeg kan komme i tanke om, som jeg synes er cool: Everlasts "Black Jesus". Jeg kan godt lide at lytte til Limp Bizkit, en del af det, i hvert fald, men det er ikke "pure rap", der er stadig noget metal i. 

Nå. Men jeg har virkelig glad for Halestorm også, har jeg fundet ud af nu. Sangen "I Like It Heavy" er bare så genial, og jeg elsker den noget så højt allerede, efter at have hørt den kun 10 gange. 

Som I sikkert kan regne ud, er dette indlæg skrevet henover en hel dag. Det har været en hård dag, med masser af smerter, "CSI" (Las Vegas) og "Criminal Minds" - det lyder måske ikke så hårdt, men når man ikke sådan heeelt gider, og mest gør det for mandens skyld - så begynder nydelsen at halte. Men heldigvis er klokken nu snart 23, og jeg skal snart i seng. Jeg har dog - som sædvanligt - ting, der skal ordnes først, og den slags skal jo respekteres.  Jeg kunne godt bare gå i seng og lade beskidt opvask stå, men så kunne jeg være ret sikker på, at Emma ville have en kæmpe fiesta på vores køkkenbord i nat. 

Jeg har, siden i nat, nået at tisse 2 gange i trusserne. Dejligt, ikke? Det er utroligt, at det bliver ved. Men jeg er blevet forelsket. Sådan big time, for real forelsket i Halestorms "I Like It Heavy". Lyt til den! Den er genial, for helvede!
Findes der noget federe end den sang? Den er så ultimativt suverænt fed, at den nærmest er guddommelig. Jeg elsker, virkelig elsker, Lizzy Hales stemme. LOVE IT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar