Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 27. oktober 2016

BALLS

FUCKING HELL. Jeg hader bare når man ikke kan sove, fordi man ligger i seng i mørket og tænker på kugler. KUGLER! Af alle ting i verden! Så vælger min hjerne at tænke på kugler. I alle mulige farver og størrelser og i forskelligt materiale. Det holdt mig fandeme vågen i en halv time! Det er uacceptabelt!

Til gengæld har jeg lige modtaget en DEJLIG e-mail om, at jeg har fået en rabatkode til den hjemmeside, hvor jeg køber Emmas mad, så hvis jeg køber for over 499 kroner inden d. 15. november, får jeg en gratis julekalender til katte. Og nu er det tilfældigvis sådan, at jeg står overfor at skulle bestille på mandag, og at jeg har indkøb for lige under 600 kroner.  Woohoo! Emma bliver lykkelig! Hehe.

Jeg har også lige set en video af Jeffrey Star, hvor han forklarer lidt om sine tatoveringer. Jeg ved ikke, hvorfor jeg bliver ved med at vende tilbage til hans kanal. Så vidt jeg har erfaret, er han en skidt person. Jeg tænker dog samtidig, at hans racistiske og diskriminerende udtalelser ikke har noget med mig at gøre, så egentlig kan jeg vel være ligeglad. Det er bare sådan en lad holdning, og det oser af dårlig stil. De ting, han siger i sine videoer, er egentlig ikke så spændende, og det er sådan set ikke fordi jeg er NØDT til at se dem. Jeg er bare så fascineret af hans ansigtsmimik. Den er fantastisk! Jeg kan sagtens junke en hel video på 20 minutter på en tid der føles som 5 minutter. Ja, så vildt er det faktisk.

Jeg så "Karaoke Carpool" med Lady Gaga i aftes, og jeg elsker den kvinde. Bagefter så jeg noget fra The Late Late Show med James Cordon, hvor hun sådan startede ud med at være "vært" - og hun jokede med, at hun den aften ikke var "Lady Gaga", men "Lady Haha" - og jeg må indrømme, at hendes humor lige den aften lidt fejlede. Men det, de havde optaget i bilen tidligere, var fantastisk. Hendes stemme er virkelig smuk. Hun er også helvedes smuk! Men ikke så smuk som Angelina. Men næsten.

Jeg er glad for, at jeg får gjort rent i dag. Jeg skal sgu også have ordnet stuen, det har jeg glemt. Jeg har masse vasketøj fra sidste gang, som jeg ikke har fået lagt på plads. Ja, det er 14 dage siden jeg fik vasket sidst. Og det står stadig i IKEAposerne på bordet derinde. Jeg er nødt til at gå i gang med det her til formiddag, jeg kan nemt gøre det når René er blevet hentet (han skal på smerteklinikken i dag). Jeg skal være herhjemme imens, fordi hans far kører ham, og så behøver jeg ikke at tage med.

Jeg lavede oksesteg i går, den var ganske lækker, men vi kunne naturligvis ikke spise den hele. Derfor får René resten med, så han kan give det til sin mor. Hun har sagt, at hun gerne vil have den. Jeg tror, at jeg vil lave pizza i dag. Jeg kunne godt føle for pizza. Mmm... Eller spaghetti. Med kødsovs og friskrevet parmesanost. Nej, sådan en god skinkepizza er sagen i dag. Jeg har også noget mel og en pakke gær, som skal bruges! Hehe. Jeg kan selvfølgelig også lave begge dele. Af og til er det en god idé at have pizza til rådighed, når man ikke har andet mad end det. Vi har ikke noget brød, nemlig, og jeg kan lave spaghettien ved 20-tiden. Så går det op. Vi skal bare have spist inden klokken bliver 13 :) Jeg må hellere tage skinken og en pose revet mozzarellaost ud af fryseren med det samme! Uh, nu glæder jeg mig helt til at spise! Jeg sprang ellers morgenmaden over, fordi jeg virkelig bare ikke var "in the mood" for morgenmad i morges. Det var virkelig bare sådan... Det var ikke noget, jeg havde lyst til at deltage i. Så jeg spiste ikke noget.

Nu er kloken 13, og jeg har stadig ikke spist noget. Jeg burde have spist noget. Det var lidt skørt, at jeg ikke gjorde det. Men jeg var ikke sulten. Jeg er ved at blive det, men jeg vil ikke spise frokost, jeg vil have hjemmebagt pizza. eg jeg må jo så vente med at spise til Anja har været her. Jeg mangler en helvedes masse før hun kommer - jeg skal have det sengetøj af, som der ligger på, for det skal med i vasken, men fordi jeg valgte at flytte lidt om mens René var væk, er jeg helt færdig, og magter ikke det sengetøj. Måske vil Anja hjælpe. Det er vist også meningen, at hun skal det. Ak ja.

Åh, forresten - min stol, som jeg har lånt af kommunen, som er specielt støbt til mig (stellet), har jeg været irriteret over længe, fordi den ligesom "skrider" på gulvet. Bremsen virker fint nok, men gummihjulene får ikke fat i parketgulvet. Og hvad skete der så i går aftes? Jamen - lige pludselig brækkede bremsen bare af. Jeg syntes at den var lidt vakkelvorn, og sagde det til René, der lige prøvede at tage fat i den - og så stod han med den i hånden. Den er simpelthen knækket af, og man kan se, hvordan den ser ud igennem . i ved, ligesom en træstub, og det er SÅ dårlig kvalitet. Jeg er rimelig skuffet. Godt nok har jeg ikke betalt en skid, men alligevel. Samfundet bruger mange penge på at købe de stole, og de to, som blev lavet til René og mig, var ekstra specielle, fordi de både skulle passe til os og vores lejlighed. Så der blev specialstøbt stel. Og så er bremsen sådan en "flimsy" en. Dårlig stil. Ikke at Køge kommune kan gøre for det, det er jo dem, som har leveret dem til Køge kommune, som ikke har gjort deres job godt nok.

OMG! Anja har lige kaldt René for "min skat"!!! Haha! Så gør det ikke så meget, at hun kalder mig for "Rikkemor". Hehe. Det er godt at være på god fod med sin rengøringsassistent, åbenbart.

Jeg har bare så ondt i min ankel, og jeg ved bare ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene det. Mine smerter er mindst 7 på en 10-scala, og er ret meget, synes jeg, når man ikke ved hvorfor det overhovedet gør ondt! Åh! I need to watch some Mick Øgendahl shows! That will make me feel better. I just know it.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Jeg elsker også de fleste af Lady Gaga's sange.. kender du hendes nye single, "Perfect Elusion?" Den er rigtig god.. jeg har selv "opdaget" sangen en dag jeg så MTV Dance. Jeg elsker den TV-kanal for der er musikvideoer døgnet rundt (og ingen reality shows). Jeg elsker at se musikvideoer, men gider til gengæld ikke se de der reality shows der er på nogle af de andre MTV kanaler.

    p.s. jeg slettede min forrige kommentar fordi jeg kom til at skrive forkert, undskyld :)

    SvarSlet