Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. oktober 2016

Nu kommer han snart hjem fra Netto

Haha... En snak mellem René, min vejleder og mig selv drejede sig ind på "Fragglerne" - kan I huske dem? Det dér TV-dukkeshow fra 80'erne, eller hvornår det nu er fra? Det må undersøges!

Den er fra 1983-1987. Jeg havde en bamse derfra, det var den der hund, og jeg havde fået den af min farmor og farfar.
Dette er introen til den danske udgave af Fragglerne. 
Dette er et billede af hunden, Sprocket, og dens ejer:
Det er sjovt, engang i mellem, at se tilbage på sin barndom - men jeg gider ikke at se hele serien endnu en gang. Hehe. 

Men alle mine tomme glas-emballager er blevet smidt ud i dag (thank God), jeg har fået tømt opvaskemaskinen, fyldt den på ny og kørt dén, og så har jeg fået vasket det resterende opvask af -det, som ikke kan komme i opvaskemaskinen. Jeg har bestilt varer hos Osuma til levering i morgen, så vi skal tidligt op i morgen - det er en af dem, der er "sur røv"-tidligt, men det er rart når de har været her, og jeg har købt ind til en gang flæskesteg - det ved René ikke endnu, så det bliver spændende at overraske ham med det. 

Jeg har købt a shitload of fruit. 900g blommer, 400g jordbær, 2 bananer, 2 appelsiner, 2 kiwier, 2 æbler og 2 pærer, samt 2 bakker med hver 400g udskåret melon. Og så har jeg købt godt med juice. Nu gider jeg ikke at udspecificere noget, men jeg har visse "problemer" med tarmen. Den er ikke så samarbejdsvillig, og jeg tænker, at en masse frugt og en masse juice kan gøre underværker. Det plejer det at gøre!

Jeg har også købt ind så jeg kan lave flæskesteg, og jeg har ikke fortalt det til René endnu. Hehe. I bet he's gonna be pleased!

FUCK, hvor har jeg ondt under min fod! Den, hvor huden er i stykker. Det syder og bobler. Jeg hader den fornemmelse. Jeg hader også, at jeg næsten ikke kan gå. Men mest hader jeg fornemmelsen af at der er noget galt. Jeg ved, at der ikke er, men følelsen er der alligevel. 

Jeg er ellers parat til at gå i seng allerede nu, hvor klokken er 20:40, men René er gået i Netto, og jeg kan sgu ikke bare gå i seng - det ville være lige en tand for uhøfligt. Pyh, de sko her er varme! Jeg synes sgu at alt er varmt lige nu, jeg må hellere få tændt for en blæser eller noget.. 

Jeg tog i øvrigt et billede af Emma og mig i morges. Hun så ikke ud til at nyde det lige så meget som jeg gjorde:
Men da jeg satte hende ned, ville hun ikke lade kameraet være, selvom hun kategorisk nægtede at vise sit ansigt når kameraet knipsede. Irriterende. Men jeg kan godt lide dette billede alligevel. Jeg tog også dette:
Det er også acceptabelt. Jeg glæder mig virkelig til mit hår bliver længere. Det bliver awesome at få håret op i en hestehale - eller bare i en bun! Det bliver så fedt, så fedt! Jeg glæder mig overdrevet. Jeg klipper ALDRIG så meget af håret af igen! Medmindre jeg er "going all in" på en korthåret frisure.

Men i dag er en god dag, dog, selvom René og jeg lige havde et mindre skænderi om hvem der havde glemt at slukke for varmen og hvem der ikke havde. Mens min vejleder var her. Akavet. René er på højttaler, og han flirter med en eller anden dernede. Det lyder som om det er bestyreren. Det er i hvert fald en mand. Haha. René flirter med alle. Selv maden nede i butikkerne, han er i. Mennesker, han møder på sin vej, dvd-film... Hans begejstring og entusiasme når han snakker om ting og med folk gør bare, at han lyder som om han flirter - for det gør han i virkeligheden ikke. Men når folk først har påkaldt sig hans vrede - som vores nabo f.eks. gjorde i nat (jeg snakker ikke om Annabanana), men om hende i opgangen ved siden af - da hun bankede på væggen fordi vi diskuterede om hvorvidt jeg er doven eller ej. Måske bankede hun i virkeligheden på væggen for at bekendtgøre, at hun holdt med mig? Fordi det er rigtigt, at uanset hvor man ser hen i lejligheden, når jeg er her, så sidder eller ligger jeg, men jeg laver rent faktisk noget imens jeg sidder, så jeg synes at det er unfair at kalde mig doven. På en given dag laver jeg dobbelt så meget som René, selvom jeg godt ved, at man ikke kan stille det sådan op, fordi han i princippet har flere smerter end jeg har. Men han tager 20mg Metadon i døgnet, 200mg Palexia depot i døgnet, samt 3600mg Gabapentin pr døgn mod sine smerter. Jeg tager ingen smertestillende på fast basis. Han har endda op til 10mg Metadon i PN, og tager ofte 20 i stedet, for at "kunne klare det". "Det" kan være en ting som at gå ned med skrald eller en mindre tur.  Det tager jeg ikke piller for. Jeg lægger mig i stedet når jeg er færdig. Og det er han åbenbart lidt muggen over. 

Han er på vej hjem fra Netto nu. Jeg savner ham så meget. Han har været væk i næsten 1 time nu. Han er så sød. Og smuk. Og dejlig. Jeg glæder mig til at se ham igen!!! Han er så romantisk. Og smuk. Og sød og dejlig. Og snart hjemme i mine arme igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar