Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 8. oktober 2016

Carpool

Jeg kendte egentlig ikke særlig meget til Adele. Jeg kendte "Hello", jeg fandt den for en måned eller to siden, og har været forelsket i den ene sang siden da. Jeg har ikke haft brug for at udforske hendes musik yderligere.

I aftes så jeg Debatable på ClevverTV, og jeg opdagede, at der er et TV-show, som hedder "The Late Late Show with James Cordon", hvor han har en "Karaoke Carpool". De snakkede om den, han lavede med Adele. Jeg blev sgu lidt nysgerrig. Jeg søgte på "Karaoke Carpool With Adele", og der var den. Og nu har jeg set den.

Hold kæft, hvor er hun dejlig! Jeg er helt forelsket i hende! Jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke har opdaget hende noget før! Jeg sætter sgu filmklippet ind her:
Kan I se, hvad jeg mener?

Jeg vil se det igen med det samme, bare fordi jeg elsker Adele, men jeg må nok hellere bare gemme det, så jeg kan se det på et andet tidspunkt. I mellemtiden kan jeg jo passende se nogen af alle de andre kunstnere, som har været med i showet! Men Adele... Oooh! I looove her!

Jeg har aldrig brudt mig om Justin Bieber. I starten havde jeg bare ingen mening, men efterhånden som der kom flere og flere historier og beviser på virkelig dårlig opførsel, begyndte min modvilje at stige. Plus at jeg naturligvis normalt ikke lytter til "hans musikgenre". Men jeg faldt over denne Carpool med ham, hvor han bare fremstår som virkelig flink. Der er en "Volume 2", men det er denne, der er den gode.
Han virker som om han er virkelig venlig og nede på jorden. Jason Derulo - genialt "afsnit" også, og Selena Gomez samt Iggy Azalea. Det er virkelig gode afsnit. Jeg er sgu glad for, at jeg har set dem! Det med JB har fuldstændig ændret min holdning til ham, og det med Adele har fået mig til at forelske mig i hende. 

Jeg har skrevet nok for nu. Jeg vil ikke fortætte lige nu, fordi jeg faktisk er træt, sådan "to the core", selvom jeg teknisk set har fået en masse søvn. Jeg bør ikke sove for meget, men heller ikke for lidt, og man - I really need some sleep right about now! Klokken 11:40 en lørdag formiddag.

2 kommentarer: