Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 13. oktober 2016

Læber som rosenblade!

Jeg elsker disse to billeder, som jeg tog i går. Af mig selv. Så interessant er jeg nemlig. Hehe.
Det er mange år siden jeg sidst har set mig selv med læbestift, og jeg synes selv at dette er den helt rigtige farve til mig. René synes at mine læber ligner rosenblade. At de har sådan et fløjs-agtigt look. Han er så sød... 

Psykolog i dag. Har ikke lyst, føler mere for at melde mig syg. Men det skulle jeg have gjort i går inden klokken 16. Sur røv for mig. No way around it now.

Jeg er ret træt. Jeg vågnede med et "UH!" fordi jeg fik et chok over vækkeuret.  Jeg får chok over det konstant. Jeg har 3 faste alarmer, og jeg får et chok over hver eneste af dem. Når jeg så har "ekstra alarmer", bliver jeg "ekstra chokeret".  Eller hvad man skal sige.  Der kommer også rengøring i dag. Ved ikke helt, om jeg magter det. Men det bliver meget rart at få det overstået. 

Jeg fik anmeldt de ting, jeg ville, i går. Mangler godt nok lige den der svamp, men ellers er alt på plads. Jeg fik skrevet 6 anmeldelser, tror jeg, på én aften - det er sjældent set. I dag er det tid til at anmelde en plade. Nu, hvor jeg skal til psykolog i dag, er det muligt at jeg ikke helt når det. Det bliver muligvis først i morgen eller i weekenden.

Fuck. Alarmen. Sidder og skriver om den, og alligevel glemmer jeg at sætte en timer på rundstykkerne. Nu har jeg givet dem10 minutter, så går jeg ud og ser, hvordan de ser ud. Hvis de skal have mere, må jeg blive derude og holde øje med dem. 

Er dette ikke det mest interessante indlag EVER? I behøver ikke at svare - I already know it is;)

Hav en god dag, y'all!

3 kommentarer:

  1. Hej Rikke, hvilken læbestift har du brugt? Den er godt nok flot, den er jeg næsten nødt til at få fat på ☺️

    SvarSlet
  2. Det er MAC Viva Glam. "The Original Viva Glam Lipstick" med et mat look. Den er simpelthen så smuk! Men man skal stadig huske på den der tommelfingerregel om, at det ikke er så klædeligt med læbestift (og især de mørke) når man har meget tørre læber. Derfor har jeg i dag fundet en opskrift på en lipscrub, som jeg har brugt, den er lidt kikset, men jeg har brugt den én gang, her for 10 minutter siden, ca. 10 minutter efter jeg lavede den, jeg gav den 10 minutter i køleskabet, og så skrubbede jeg mine læber - ikke med stil, men med et pokkers godt resultat! Det er en opskrift jeg har stjålet fra Anni Jensen, en Youtuber, som har lagt en opskrift op som DIY. Jeg har sukker allevegne, men det er sikkert bare fordi jeg ikke har erfaring med lipscrubs, og at jeg har puttet for meget eller for lidt af noget i. Men efter jeg puttede noget vaseline (jeg en speciel vaseline beregnet til læberne) på, er de blevet AMAZING! Så hvis jeg bare husker at holde det ved lige her i vinter, kan jeg se godt ud hele vejen igennem!

    Men den koster 165 kroner, og den har en vinrød farve, som jeg bare ikke kunne stå for. Jeg har købt den i magasins webshop. God og hurtig service og levering, i øvrigt :)

    Al overskud fra salg af denne læbestift går ubeskåret til støtte til HIV/aids-ramte børn, kvinder og mænd i hele verden.

    SvarSlet
  3. Tak for svar! Jeg vil gå ind og lure lidt på magasins webshop. Jeg er selv blevet vild med de nye matte lipcream og lipsticks fra NYX, dog synes jeg hurtigt de kommer til at se for tørre og "sprukne" ud og det er ikke behageligt at gå med en hel dag.

    Og tusinde tak for et godt fif, den lipscrub vil jeg da ind og kigge på med det samme og prøve
    :-D.

    SvarSlet