Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. oktober 2016

Erotisk dans på hospitalet

Ha! Hahahaha! Jeg ved godt, at man ikke må grine ad andre mennesker, men i stedet skal forsøge at le med dem, men i dette tilfælde er det simpelthen UMULIGT! Jeg sad og surfede på Youtube, og havnede i en sø af Britney Spears. Hvorfor ved jeg ikke, for jeg har aldrig sådan rigtig været den helt store fan, selvom hun har lavet en håndfuld gode sange (min mening).

Hun lavede en "Ask Anything Chat", mere specifikt "Most Requested Live Interactive Chat With Romeo", og en fan - "Mozart from Brazil" - stiller hende dette spørgsmål:

"What musicproducer or videodirector haven't you worked with yet, but wanna work with?"

Britney svarer dette:

"I would like to work with... Aerosmith seems really good and bright, he's a genius, I think, and he's really rock and roll and he sings from his soul. Ehm... Gwen Stefani, she's great. Justin Timberlake is very good. Ehm... A lot of people."

Og kommentarerne BUGNER af skøre mennesker, der kommenterer at Justin aldrig kunne finde på at forlade Jessica Biel for Britney (hvilket der slet ikke var tale om), og INGEN nævner (af hvad jeg har nået at læse) at hun omtaler Steven Tyler som Aerosmith. Hallo! Det er et band! Det er ikke én mand! Det er så fucking komisk! Jeg mener.... Hun er født i 1981, ikke, så burde hun kende bare lidt til Aerosmith?

Nå. Jeg vil ikke være mere respektløs overfor hende end højst nødvendigt. Hun har fandeme været igennem sin del af verdens største lort, og selvom hun aldrig læser denne blog og dette indlæg, så har det noget at betyde for mig, moralsk set.

Jeg har fundet dette klip fra American Dad. Det viser Director Bullock der (blandt andet) danser foran en "mindevæg" med en jernkæde om halsen:
Den dans (og den melodi) dansede René for mig (han nynnede den sådan set også) da vi var på hospitalet den 23. september fordi jeg skulle have taget blodprøver. Vi morede os supermeget, og det var nok i "morskabs-tåger" at René rejste sig op (vi sad ved venteområdet inde ved hovedindgangen og ventede på en Flextransport) og dansede for mig. Jeg var helt fuldstændig smadret af grin. Klokken var 8 om morgenen, der var stort set ingen derude, men vi havde det bare så sjovt...

Jeg er i gang med at lave morgenmad lige nu, vi får rengøring usædvanligt tidligt i dag, så det skal være overstået. Hun kan muligvis ankomme for tidligt - det sker ofte. Og jeg nåede ikke at pakke det i går. 

Wow! Hun kom lige pludselig, en halv time for tidligt, og gik endda et kvarter før hun skulle. Hun var her i 1½ time, det er meningen at hun skulle være heri 1 time og 45 minutter. Mit tøj er blevet tørretumlet på højeste varmeindstilling, selvom jeg udtrykkeligt bad om mellemste, og alt var brændende varmt (bogstaveligt talt) bortset fra bukselommerne, som var våde. Fedt, ikke? Jeg blev sgu så irriteret. Så har hun støvsuget på badeværelset, og for at kunne vaske gulv, har hun fjernet bademåtten. Da jeg ville lægge den på plads igen, kunne jeg straks se, at hun har set den, tænkt "Den gider jeg ikke at støvsuge", rullet den sammen og lagt den over på badebænken - hvor hun også havde lagt den svamp og den klud, hun havde brugt derude, selvom jeg havde bedt hende om at smide tingene ud bagefter. Hun havde gjort vores håndvask ren, og der stod en rulle fra noget toiletpapir ved siden af sæbedispenseren, og den havde hun flyttet hen på badebænken også. Ja, paprullen. Så har hun byttet om på min sæbedispenser og min sæbeskål. Hun er åbenbart af den mening, at flydende håndsæbe skal stå sammen med alcogel, som også er i en dispenser, fordi det måske - i hendes hoved - er mere stilfuldt, og så med sæbeskålen med den almindelige sæbebar stående alene på modsatte side. Hun er virkelig sær. Jeg lagde tøjet sammen så snart hun var gået, det er ikke noget, jeg normalt gør, fordi dem, der plejer at komme her, normalt lægger det sammen for os. Men for det første havde jeg tid til det, for det andet ville jeg gerne undgå alt for mange krøller i f.eks. vores T-shirts. Jeg har godt nok købt et strygejern, som jeg endnu ikke har prøvet, på trods af at der er gået over et år, det blev købt ind til situationer som denne, men jeg føler bare ikke, at jeg har overskud til at stryge i dag. Og de andre gange er assistenterne jo som sagt kommet tilbage med sammenlagt vasketøj.

Men! Det er på tide at finde noget rent sengetøj frem, og få lagt det på - både for Renés og min skyld. Lige nu er der kun topmadrassen, et vådliggelagen og så en ultratynd topmadras for at "skærme" for varmen fra at ligge på plastic (vådliggelagenet). Det var et råd vi fik, da vi skulle til at købe dem, og så var de oven i købet på tilbud. En rulle-topmadras for 50 kroner, 90x200cm - det er sgu fint nok. Så er der sådan nogle elastikker i hjørnerne, så man kan sætte dem rundt om den rigtige topmadras. Supereffektivt, når ens topmadras er 20cm høj. INGEN laver kuvertlagener i den størrelse. Vi har fundet nogen, der liiige akkurat kan gå, ude i H&M, men helt ærligt...De falder ofte af i hjørnerne, og den ene af siderne, som regel den "inderste", er også altid blotlagt, fordi man trækker lagenet med sig, når man skal ud af sengen. Lagenet holder ikke sin form superlænge efter vask, men når det bliver vasket, er det på plads igen. De kostede vist 248 kroner, eller sådan noget, pr. styk. Og man kunne kun få dem i én farve: grå.

Når vi skal have skiftet den originale, 20 centimeters topmadras ud, vælger vi højst sandsynligt den på 10 cm. Det har vi i hvert fald talt om. Pyha, man bliver helt træt af al den snak om senge og sengetøj... ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar