Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 20. oktober 2016

Selfie!

Oh hell yaass! Jeg er ON TOP of the world! I går lærte jeg at tage mine støttestrømper på selv, men jeg skulle have lidt hjælp. I dag, på 2. dagen, fik jeg dem på, helt uden hjælp. OH YEAH! Jeg føler mig som ... Jeg kan klare hele verden lige nu! Jeg er virkelig rykket fremad i denne uge, også med andre ting. Jeg er virkelig bare så vanvittigt cool. Bør ringe til min mor og fortælle hende det. Jeg ringede til hende i går, omkring klokken 20, men der var hun gået i seng. Sagde min far og smækkede røret på.

På den anden side skal jeg til KBJ i dag, og hun vil sikkert gerne høre om udfaldet. Men kan jeg vente så længe? Kan jeg ikke bare ringe 2 gange?

***

Oh hell - jeg fik overstået dagen i går, og nu er det sgu blevet torsdag! Da jeg sad i KBJs venteværelse og ventede på René, som var i Kvickly, og derefter skulle sørge for en taxa hjem, snuppede jeg et billede af mig selv. Billedet i sig selv er ikke noget at råbe hurra for, men jeg er meget begejstret for mine øjne. Jeg synes at de lige som... Skinner, eller sådan noget. Lyser. Men jeg var også glad i går :) I dag tog jeg strømperne på i løbet af 6:30 minut. Yeah! Jeg følte mig virkelig på toppen i går, og i dag er det bare endnu bedre! LOVE IT!

 Jeg brugte hele min eftermiddag og aften i går på at rydde op i mine papirer. Damn, jeg har meget lort liggende! Jeg gik i seng omkring midnat og stod op omkring kvart i 3. Hvad sker der? Jeg bliver sgu da nødt til at sove lidt mere!

Jeg har problemer med pillerne igen. Jeg kan ikke spise alle de piller 2 gange i døgnet. Jeg kan simpelthen næsten ikke sluge dem, min hals snører sig næsten bogstaveligt sammen. Selvom ingen af pillerne, udover Silica, smager af noget, gør de alligevel. De smager af "medicin", how crazy that may sound.

Min kære bror er i Danmark. Han har sågar været nede og besøge mine forældre, uden så meget som at nævne et pip eller noget om det. Jeg hørte det fra min farmor - som var med!!! Min familie er så fucked op, altså. Min bror og hans familie er SÅ ligeglade med mig så man næsten tror jeg overdriver, min mor gider ikke at tale med mig fordi jeg er skizofren og hun ikke kan håndtere min sygdom, min far hader mig, og min farmor vil hellere se fjernsyn end at tale i telefon med mig, på rods af, at jeg er det familiemedlem, der giver hende mest opmærksomhed.

Jeg har faktisk fået ret ondt i hovedet lige nu, og jeg har bare lyst til at sove. Men René kommer hjem fra indkøb om snart, og så skal jeg pakke ud og lave mad. Jeg får sgu aldrig ro. Jo, det gør jeg, men ikke, når jeg har brug for det. René har også brug for at slappe af, når han kommer hjem, selvom han har haft kørsel i dag. Basse hjælper. Men jeg har ordnet så meget af køkkenet, som jeg har kunnet overkomme.

Fuck, jeg har ondt. Alle vegne. Jeg er en stakkel. Jeg har brug for hjælp. Kærlighed og omsorg. Samtidig er jeg ved at falde i søvn. Fornemmer I lidt en "cry-baby" her? Hehe. Den film er i øvrig ADORABLE! Johnny Depp og Amy Locaine er geniale sammen i "Cry-Baby" fra 1991. Eller 1990. Deromkring. Denne sang er derfra.
Der er flere sange derfra, men dette er den bedste :)
(Jeg er dog ret sikker på, at det er Rachael Sweet & James Intveld, som synger)

I dag har jeg brugt rigtig meget tid i min seng - det var slet ikke min plan, men jeg må lære at lade være med at sove kun 2½ time om natten.  Ain't workin' for me. 

Jeg har tænkt mig at gå i gang med at "læse" igen, sådan om udvalgte emner - jeg gik lidt død i det, og lagde det til side. Men efter jeg så alle de spændende emner, jeg stadig mangler at udforske, har jeg faktisk lyst til at genoptage det. Det virker interessant for mig igen, nu. Den følelse er dejlig. Følelse af lysten til at gide noget. Yeah. Nu må jeg bare holde ud! :)

Hav en rar weekend, alle sammen! Den starter jo teknisk set for mange af jer i morgen efter arbejde. Eller er der efterårsferie? Min farmor snakkede noget om efterårsferie. Nå, men det er stadig generelt set fyraften fredag efter fyraften :)

2 kommentarer:

  1. Prøv at tage dine piller med lidt yoghurt (om du nu kan li' det). Altså, tag en ske yoghurt og så ligge pillerne på der/ tryk dem ned i yoghurten på skeen. Det hjælper mig nå min hals er hævet og ikke vil som jeg vil.

    Og jeg er ked af at høre at din familie ikke rigtig vil snakke med dig men sådan er det også min familie. Det er mig der må skrive til dem inde på facebook fordi det er så dyrt at ringe til og fra Sverige og så er det ikke altid de svarer.

    Jeg håber krafthedme at jeg kommer ind på et universitet og kan læse kriminologi. Jeg har også fundet ud af hvad jeg vil arbejde med: Arbejde med unge så de kommer væk fra kriminalitet og stoffer og sådan noget og så vil jeg også arbejde mod dyremishandel ved siden af fordi det er der meget af heroppe i Sverige! Og politiet gør ikke så meget fordi det har de ikke tid til!
    Der er lige et radioprogram der har haft en joke om kattemishandel selvom man ligsom kan blive straffet for sådan noget, de snakkede om hvordan man eller kan dræbe en kat om man ikke vil betale for at tage den til dyrelægen og få den aflivet!

    Jeg kom ind på at lige skrive det fordi du har skrevet at du vil igang med at læse igen...
    Men jeg er glad for at du vil igang med at læse igen :)

    Du må havde en god weekend!
    Og så vil jeg lige sige at du er pæn på det billed!

    // Hatten

    SvarSlet
  2. Argh! Det er det værste! Dyremishandling og børnemishandling! Jeg kan slet ikke håndtere det. Naturligvis bliver man oprevet når man hører om et barn, der virkelig bliver dårligt behandlet, han/hun får måske tæsk af sin far/mor hver dag, eller en eller begge af deres forældre lejer dem ud som sexslaver, det gør så ondt på mig. Men når jeg hører om dyr, der er blevet dårligt behandlet, begynder mit hjerte virkelig bare at bløde. Det er nok lidt sært at dyrene vejer "tungere" hos mig, men det er fordi jeg faktisk slet ikke kan lide børn. Men de kan ikke forsvare sig selv, og derfor skal man passe ekstra godt på dem. For nogle år siden, i et eller andet land, var der en hund, som blev slæbt efter en bil. EN KØRENDE BIL! Og hvad skete der? De fandt et nyt hjem til hunden, den tidligere ejer fik en mindre dom, og så skulle den nye ejer til at bygge hundens tillid op igen.

    Og "kamphunde"??? Hvad sker der for mennesker, som 100% bevidst indkøber muskelhunde med det formål at træne dem op til at blive kamphunde? Det er til at brække sig over. Virkelig, jeg får kvalme når jeg hører om det.

    Dobermann - den race, der efterhånden er så indavlet, så det halve kunne være nok - har oprindeligt en lang, smuk hale og hængeører. Folk tager deres lille dejlige hundehvalp med til udlandet for at få opereret ørerne, så de kan komme op og stå, og de får kuperet halen på dem. Hvorfor ødelægge noget, man selv har købt?

    Det er godt, at flere og flere vil gøre noget ved det, og jeg synes at det er cool at du vil arbejde med unge. Her i Køge var der på et tidspunkt noget om, at borgmesteren ville give de unge "lommepenge" for ikke at lave ballade/kriminalitet. Det er simpelthen så dumt. Altså; det er de unges forældre, der skal træde til. Men jeg kan godt se et problem, hvis de ikke ved, at deres barn/børn er en del af f.eks. en bande. Der vil sådan en som du jo være til god nytte. Så jeg hepper på dig! Jeg er sikker på, at du nok skal klare det!

    Goooo HAT!

    SvarSlet