Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. oktober 2016

FAIL! Og indkøb!

I have failed as a human being. Jeg har glemt at putte Egekilde med citrus på min indkøbsseddel til vareleveringen i morgen. Nu skal jeg sidde på vores bryllupsdag UDEN danskvand?! My GOD no! Hov, klokken er næsten halv ti! Jeg har glemt at lave aftensmad! Det er fordi René sover og ikke minder mig om det! Irriterende. Jeg havde planlagt lasagnette (den fra Knorr), men ... Vi har også andre ting. F.eks. står der noget ris-værk i køleskabet fra i går aftes.

René er netop vågnet, og han sidder og ser en kanal på Youtube, som ejes af en træ-arbejder, hvis arbejde han virkelig nyder. Ham, som har kanalen, Mark, og hans hustru, Nicole, har en søn. De har to børn, men vi var sådan lidt med "fra starten", faktisk. Og nu, nu har jeg lige vendt mig om og kigget på skærmen, fordi jeg tænkte "Det kan da ikke være deres knægt, der er blevet så stor allerede", og hvad sker der? Jeg sidder og fucking FLÆBER! Hvorfor?! Jeg forstår det ikke! Jeg hader at græde over det, men at se forældre med deres børn, når børnene bare lige gør et eller andet særligt... Det vækker noget i mig. Og jeg har INGEN lyst til at få et barn eller flere. Jeg må jo have nogle fortrængte følelser eller sådan noget. Uanset hvad, er det for sent nu, så der er ikke noget at flæbe over.

Jeg sidder og gen-regner mit budget for november, fordi jeg skal bestille mine materialer til mine julekort, plus at jeg gerne vil købe nogle ting et andet sted. Og hvad sker der?! En af de ting - en ret vigtig ting - jeg skulle bruge til julekortene, er rent faktisk udsolgte! Dammit! Jeg havde til den 22. november, så udløb tilbuddet, men det var "Så længe lager haves", og det var halv pris. Men jeg fik klaret det til en pris der var tilsvarende til den, jeg lagde ud med, på trods af, at det hele gik i ged. Nu skal jeg bare sidde her og glo indtil der går penge ind på min konto eller så tidligt op i morgen! Derudover kan jeg ikke beslutte mig for, om jeg skal droppe købet af en lysterapilampe til mig selv og i stedet købe en candyflossmaskine til René.

Flot. Nu er klokken 03:30. Jeg har slettet lysterapilampen fra min kurv, for jeg får ikke brugt den, og jeg køber ikke candyflossmaskinen til René, for han er lidt for slikken i forvejen. Jeg har derudover købt en Greenpan med en diameter på 28cm, samt en Excel Infinity Cube 9 lysestage. Hos Creativ Company har jeg købt 2 forskellige slags gavepapir, en rulle gavebånd, en kløpind (til René) samt 2 pakker papirsposer fra "Vivi Gade" af varianten Oslo. Disse køb koster mig i alt: 735 kroner. Det er ikke galt.

Men jeg er nødt til at gå i seng nu. Jeg gider ikke, er ikke træt, men af og til er det krævet af en. Og det er i dag. Ih, altså.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar