Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 12. oktober 2016

Gaver og gamle madvarer!

Oh Yass! Jeg har fået min bryllupsgave i dag, på forskud (med 20 dage), og jeg er klar med anmeldelser af produkter meget snart! Det er naturligvis makeup og makeup-relaterede emner. Det er derfor, jeg har fået lov til at pakke dem ud allerede i dag. Jeg er meget begejstret over dem!

I dag har jeg været på hospitalet. Mit stofskifte ligger nu i normalområdet, men stadig i den lave ende. Så mandag til fredag skal jeg fortsætte med at tage 100 mrg Eltroxin, og i weekenden skal jeg tage 200 mrg. Det skal foregå i 3 måneder, hvorefter jeg bliver indkaldt til en blodprøve, og får en opringning fra lægen, og alt efter hvordan tallene ser ud i blodprøven, skal jeg tage den nye dosis 3 måneder yderligere, og så indkaldes til en afsluttende samtale, og så overgår behandlingen af mit lave stofskifte til egen læge.

Renés vejleder var her i dag, og jeg viste hende, hvad jeg har købt til ham, og jeg viste hende en kopi af det brev, jeg har skrevet til ham. Hun begyndte at blive sådan helt grådkvalt, da hun talte. Hun var så sød. Snakkede om, at hun kunne føle, at den kærlighed, René og jeg har, er virkelig dyb. Hehe. Min vejleder har også været her i dag, men ikke samtidig. Da min vejleder var her, tjekkede vi skabe for udløbede madvarer.

René har købt nogle awesome LED-bloklys. Jeg er vild med dem. De er virkelig cool, og de kostede ingenting! Jeg vil have flere! I want more! MORE! I WANT THEM ALL! Før vi fik Emma havde vi altid stearinlys tændt, men sådan en klumset lille kat, der ikke kan styre hvor hendes hale er henne, gør at det ikke længere er muligt. Derfor er dette en genial løsning. Ved I hvad, af og til sidder hun bare og kigger, mens hendes hale ligger og hviler oppe i hendes vandskål. MED vand i. Jeg ved ikke, om hun ikke kan mærke det eller hvad, men det er da sært, er det ikke?

Nå. Jeg vil lige tjekke lidt ud med de anmeldelser. Nogle af dem kan godt blive skrevet nu, nemlig :)

Hav en god aften!

3 kommentarer:

  1. Tillykke med dine nye lys :) Hvor er de købt? :)

    SvarSlet
  2. Tak! De er købt i Netto, og pakken med 4 i kostede 50 kroner :)

    SvarSlet