Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 6. oktober 2016

Celebrity skin

GOOOOOOOD MORNING D-E-N-MARK!

Elsker I ikke, når I tænker "jeg gider vitterligt ikke at fjerne makeup før jeg går i seng, det må jeg slås med, når jeg vågner" - og når man så vågner klokken halv fem om morgenen, sidder makeuppen PERFECTO? I sure do! "When I wake up in my make up"... Hole. Godt band. Jeg kan virkelig godt lide Courtney Love, jeg ved ikke hvad det er, der tiltrækker mig sådan. Ikke noget seksuelt, altså, jeg kan bare enormt godt lide hende. Og hun synger jo godt, det kan man ikke tage fra hende. Måske kommer det derfra? At jeg rent faktisk, som et medlem af en lille gruppe mennesker (der burde være langt større!) rent faktisk ser op til Courtney. Jeg synes at det er fuldstændigt stupidt at folk til stadighed spekulerer i, at det var hende, der slog Kurt Cobain ihjel, direkte eller inddirekte. Politiet har undersøgt sagen, og de har fundet ud af, at hun ikke kunne have gjort det, sådan rent teknisk set. You know, the forensic stuff and shit.

Ja, og så har jeg vist fået ødelagt endnu en stol i dag. Altså, det er ikke nummer 2 i dag, men det er den 2. stol, jeg har ødelagt. Det er bare sådan nogle halvbillige nogle ude fra IKEA som jeg har haft i årevis. Vel egentlig siden kort tid før jeg flyttede hjemmefra. Problemet, udover at de ikke er skabt til folk i vores vægtklasse, er at jeg ofte bare "glider" på dem, når jeg skal rykke mig ude i køkkenet. Så hvis jeg sidder foran køkkenvasken og skal bruge f.eks. køkkenrullen som altid står foran mikroovnen for at gøre det lidt mere besværligt for Emma at vandre direkte fra vindueskarmen over på køkkenbordet, skubber jeg bare stolen uden egentlig at rejse mig fra den. Og det kan de stole ikke tåle. Nu skal vi finde et alternativ. "Jamen, I har jo lige fået to helt nye stole". Ja, ser du (I), men de kan ikke komme igennem døren ind til stuen, hvor vores spisebord står, så når vi får folk på besøg, er vi tvunget til at have dem siddende inde i vores kontor/soveværelse. Ikke videre smart.

Ih, nu er klokken snart 8! Så kan maden komme hvert øjeblik. Jeg regner med at skrælle kartofler med det samme, fordi jeg så kan få dét ud af verden. Hvis de bliver skrællet og sat i en gryde med koldt vand og et låg over, uden salt, så kan det sagtens lade sig gøre at de står der i nogle timer inden jeg skal koge dem. Jeg overvejer nemlig lidt at tage en lur mens Renés vejleder er her i dag. Jeg er suuupertræt lige nu. Var oppe klokken lidt over 4 i morges. "Det er da ikke specielt tidligt?" Nej, men når man først går i seng omkring halv et om natten, så er det forholdsvis kort tid. Jeg kigger på uret lige nu, klokken er lige ved at være 10 minutter over 7.

En lur, pakning af frugt, kartoffelskrælning samt flæskestegs-forberedelse senere, og jeg er tilbage for at færdiggøre mit indlæg. Renés vejleder kommer klokken 14, og min steg skal vendes i ovnen omkring dér. Ovnen varmer ujævnt, nemlig. Jeg har puttet den i et almindeligt ildfast fad, stablet den på alufolie, så den blev jævn, og jeg har masseret en masse rapsolie og groft salt ind i sværene, samt placeret laurbærblade på strategiske steder. Stegen skal have 2-2½ time, og jeg satte den ind 12:50. Så lige nu er der 2 minutter til at den første time er gået. Olie og salt plejer at give et fandens godt resultat - givet at man putter salt nok på.  Det håber jeg, at jeg har gjort. Jeg er mere sikker på stegen denne gang end sidste, fordi René har købt et stegetermometer til mig. Det gør mig noget mere tryg.

Damn, jeg er træt. Men jeg kan ikke nå at tage en lur på kun 10 minutter. Det er sgu også for dårligt! I hate that!

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt at læse at du og René har det så godt sammen. Og det lyder herre godt med flæskesteg! Det er noget jeg savner rigtigt meget selvom de er begyndt at sælge det i nogen af de svenske butiker.
    Jeg bliver så glad af at læse dine indlæg og se dine billeder. Især dine billeder på Emma.

    Jeg sender dig en masse kramme i tankerne, håber du har det godt.
    //Hatten

    SvarSlet
  2. Jeg har det godt. Træt, men det er jeg altid. Hehe. Jeg overvejer at lave en omarrangering af min medicin. Skal bare have fat i de rigtige læger.

    Flæskestegen blev i øvrigt god!

    SvarSlet