Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 1. oktober 2016

Uplifting!

Hvis man ser på den teori (eller er det bevist?) at man, hver gang man husker noget, i virkeligheden husker sidste gang, man tænkte på det, så mindet om en given begivenhed ændrer sig med årene, er det vel ikke sært, at jeg lige så langsomt bare er blevet et utroligt "mildt" menneske? Jeg ved godt, at René slet ikke er enig, for han siger at jeg er opfarende og snerrende, faktisk direkte aggressiv, men det er ikke sandt.

Nå. Jeg har et problem, udover alle de andre problemer, jeg har, som er begyndt at gå mig seriøst på. Jeg har i en måneds tid eller mere været dybt fascineret af Illuminati-videoer på Youtube. Årsagen til dette er, at jeg synes at det er helt outrageous, at folk tror at det foregår. I hvert fald i på den måde og i det omfang. Men den seneste uge har jeg været skidebange for at gå i seng om aftenen. Ikke om dagen. Ikke, når der er lys tændt, når jeg skal falde i søvn. Hvis det bliver slukket når jeg sover, er jeg ligeglad - jeg sover. Jeg ved slet ikke, om det overhovedet hænger sammen med at jeg har set alle de videoer, men jeg tror det. Selvom jeg ikke tænker på videoerne, når jeg skal sove. For jeg tænker de mest horrible ting, der gør, at jeg bliver angst. Jeg vil ikke gengive dem her. Jeg har det dårligt nok når jeg skal sove.

Jeg har lavet Renés pakke færdig. Den er all wrapped up, kortet er skrevet, og jeg har lavet en super-chiq blomst af gavebånd og sat på :)
Er den bare smuk eller er den smuk? Hehe. René er vild med blomsten og har sagt "dem kan du godt lave flere af til jul". Jeg synes, at det er vildt at pakken i sin helhed næsten lige så bred som vores spisebord! Haha. 

Mit hår er anderledes end det plejer at være, for allerede i dag er det begyndt at virke fedtet (det er 3. dagen), men jeg har også redt det i dag, jeg plejer aldrig at rede mit hår. Meget sjældent, i hvert fald. 

Jeg har først her for nyligt (i denne uge) set billederne fra MTV awards 2016, og jeg var flad af grin over Justin Biebers outfit. I mean - come on! Enten jeans ELLER shorts. Ikke begge dele. Can't have both. Beyoncés kjole var altså også hæslig, men det lader til at folk bare elsker den. 

Jeg er startet på D-vitamin. Jeg skal tage 70µg i 1 måned, og derefter 35µg i 2 måneder, og så skal jeg have taget en ny blodprøve. Jeg kan ikke huske, om jeg fik skrevet det, men jeg var kommet helt ned på 22µg D-vitamin i mit blod, da jeg fik taget blodprøver den 23. september. Det skal ligge mellem 50 og 160. Så lægen skrev til mig, at jeg skulle starte på D-vitamin. 

YES! SEJR! Jeg har SELV taget mine støttestrømper på i dag! Det plejer jeg aldrig at kunne. Jeg har haft superondt under den ene fod i et par dage, pga hård hud, og i dag har jeg taget et lille lunkent fodbad og smurt fødderne ind i kamfercreme, og ligget med løftet fodende stort set hele dagen. Da jeg stod op her for 30 minutter siden, besluttede jeg mig for at tage et par rene på selv. Det tog 20 minutter, men - René spurgte på et tidspunkt "Hvad laver du?" og jeg sagde "Du får 3 gæt". Han svarede at han ikke vidste det. Jeg sad for enden af sengen, ved min computer, Så jeg løftede mit venstre ben op på bordet, fordi jeg havde fået strømpen på det ben. Det er også mit "gode" ben. Jeg behøvede ikke at hjælpe til. Jeg løftede benet, og det "lyttede efter". Da jeg skulle have strømpen på det det andet ben, var det straks vanskeligere, for det er det "dårlige" ben. Jeg sad og kæmpede længe med det. Til sidst rykkede jeg helt hen til sengene, og uden at gøre andet end at ændre på min siddestilling, fik jeg lagt mit højre ben op på sengen. Og vi taler om, at jeg normalt dårligt kan nå ned med flad fod, når jeg sidder på sengekanten, fordi topmadrassen er for høj. Jeg kunne dog ikke holde benet deroppe i ret lang tid, og det faldt ned. Pludselig fik jeg øje på gulvtæppet som min seng står på, og jeg brugte det til at "køre imod", og jeg fik strømpen på foden. Så trak jeg den lynhurtigt op - fordi jeg har ligget med benene oppe hele dagen, var de pæne og "slanke" (der var ikke så meget vand i). Så det var superlækkert i dag. Jeg er så glad. Strømperne er helt nye, jeg modtog dem sidst i august.

Men Emma tigger ret tydeligt om slik, og jeg skal kigge på regnskabet for oktober, Hav en god weekend!  I know I will!

1 kommentar:

  1. VI inviterer dig til at blive medlem af det store illustre hus, der skal være rig, berømt og opnå dine drømme og mål i livet.



    Illuminati er en eliteorganisation af forretningsmyndigheder, innovatører, kunstnere og andre indflydelsesrige medlemmer af denne planet. Vores koalition forener påvirkninger fra al politisk, religiøs og geografisk baggrund for at fremme velstanden for den menneskelige art som helhed.

    Ønsker du at være en stor og en berømt

    Fodboldspiller, tennisspiller, basketballer, e.t.c

    Kunstnere, skuespiller, borg, en producent eller en præst e.t.c

    Politiker, landmand, forretningsmand / kvinde. etc.

    Eller hvis du vil etablere en stor virksomhed / virksomhed, eller du vil helbrede din sygdom og bringe dine kærlighedsinteresser tilbage.

    Hvis du er interesseret i noget af dette eller mere, kontakt GRAND MASTER på whatsapp +15672057060 eller illuminatiteemple@gmail.com eller klik på linket https://chat.whatsapp.com/BjeItSnGY4LHmcp6EM4sLa


    TAK

    SvarSlet