Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 24. oktober 2016

ROCK THE AFTERNOON!

Dammit! Kender I det, at man har hørt Lady Gaga hele fucking dagen, været vildt forelsket i pladen, og lige så snart man kommer i seng, lyset er slukket og man er lige ved at falde i søvn, så får man pludselig en craving for at lytte til Type O Negative - og den er så stærk, at man næsten er ved at bryde ud i tårer? Sådan havde jeg det omkring klokken 4 i morges, da jeg gik i seng.

Så da jeg stod op i dag, satte jeg selvfølgelig noget Type O Negative på. Jeg er glad for, at jeg valgte at gøre det. Jeg har fået det meget bedre! Se mig lige: 
Meget gladere bliver man sgu ikke!  
ROCK ON BIATCH! 

Anyways - min internetforbindelse har været GONE WITH THE WIND hele dagen, og er tilsyneladende ustabil stadigvæk, selvom klokken nu er lidt i 17. Jeg har siddet og lavet INTET hele dagen! FUCK THAT! Boring as fuck! Hvordan kunne man fungere dengang man ikke have internet? Og det værste er, at jeg først begyndte at bruge internettet en smule, da jeg flyttede hjemmefra. (24 år), og rigtig meget, da jeg flyttede ind hos René (27 år). Og nu er jeg 36. Jeg mener... Så længe er det heller ikke, jeg ikke har haft noget internet. Men nu, hvor jeg slet ikke har noget, er jeg ved at DØ! Når min skide router er nede, ved jeg bare ikke, hvad jeg skal gøre, og som oftest går jeg i seng og sover. Den mulighed har jeg ikke i dag. Jeg venter en varelevering, og min vejleder har været her. 

Øv. Jeg har ondt under fødderne :/ Like... Insanely... I better go take som' of them drugz. I don't like 'em, but they sure like me. "I Don't Like The Drugs But The Drugs Like Me" - Marilyn Manson, and away we go! I LOVE YOU MY MAN! (almost - in a weird brotherly kinda way)

Smell you later alligtor(s)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar