Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 23. oktober 2016

"This is how we do it..." (or something)

Jeg må sige, at jeg virkelig har glædet mig til "Joanne", og at Lady Gaga mere end imponerer mig, og jeg er så glad for den plade - det er den bedste udgivelse i 2016, indtil videre, tror jeg.

Jeg har haft nogle meget livlige drømme de sidste dage. Jeg synes det grænser sig til det sindssyge. Men alligevel også geniale. Desværre kan jeg kun huske brøkdele når jeg vågner, og kun det første minut eller to efter opvågning.

Det er blevet et meget, meget voldsomt problem hos mig. Hukommelsen. Hvis jeg bliver afbrudt i noget, jeg er i gang med at sige, glemmer jeg det som regel, og får muligvis aldrig sagt det. Det er blevet meget værre, end det var for bare 6 måneder siden, jeg ved fandeme ikke, hvad der sker. Jeg er bare så ekstremt elendig til at huske. Det er skræmmende.

Okay. Jeg har brugt 3 timer på at skabe dette look, samt tage dette (og 20 andre) billede. Jeg ville se, om jeg kunne opnå en bedre lysopsætning. Jeg bruger jo, som standard, min LG G3 til at tage billeder med, og jeg bruger aldrig blitz, fordi mine øjne bliver røde på en måde, der ikke kan fjernes. Alle vores skide bryllupsbilleder blev også mere eller mindre ødelagt. Men okay; det var ikke en LG jeg havde på det tidspunkt. De fleste af de billeder, der blev taget til det bryllup, blev taget af venner og familie, og kom fra deres digitalkameraer, og så fik vi kopier af dem til sendt via mail, og jeg forsøgt at redde mine øjne, men mine pupiller ville ikke blive sorte. René købte derfor et lille, transportabelt LED-lyspanel (der er 72-LED pærer i), som man kan sætte i lydkablet på sin mobiltelefon og KAPOW, så er der lys. Man kan også bare oplade det med det microUSB stik, der fulgte med. Det har 4 indstillinger: Tændt med fuldt lys, dæmpet lys, blinkende lys og slukket. Det hele foregår via tryk på én knap.  Awesome. Nå, men jeg ville se, hvad jeg kunne finde ud af, right, så jeg lagde krigsmasken på:
Dette billede blev det bedste. Jeg sidder et relativt mørkt sted, og vi har solfilm på vinduerne, plus at vores rullegardiner oftest er rullet ned til hvor solfilmen begynder.  Det efterlader ikke meget lys. Så jeg satte mit LED-panel så det pegede ned, det gik ikke, jeg drejede det ind mod væggen, for at opnå et "genskin" fra det hvide tapet, men nej. Til sidst fandt jeg ud af, at det bedste, jeg kan diske op med, med de remedier og evner jeg har, er 72 små LED lysdioder lige direkte ind i mit ansigt. Og så tog jeg dette billede. Det er blevet okay, synes jeg. Som sagt har det også taget mig en evighed at opnå det look. Det er det mest succesfulde resultat jeg endnu har opnået, når vi snakker om "wings". Jeg kan bare ikke lave dem. I hvert fald ikke på begge øjne. Man kan ikke se dem her. Jeg forsøgte at gøre det så diskret som muligt, men så de stadig er der.

Ingen er interesseret i mine (stadig ringe, men jeg forsøger mig lidt hver dag) makeup-evner, men DAMMIT jeg fortæller om dem alligevel! Først rensede jeg min hud og puttede noget dagcreme på. Det var ikke samme mærke, og den slags har jeg det normalt ikke suuuper godt med. Men nu er det sådan, at jeg har en masse af den creme, L'ORÉAL Triple Active Day, som jeg skal bruge, og min rensemælk og skintonic er fra änglamark fra coop (Kvickly, Superbrugsen, m.v.). Derefter fugtede jeg min nye Miracle Complexion Sponge med vand og dykkede ned i min Manhatten Clearface (Tone 76, "sand") og fik et 2-in-1 lag "powder & makeup" på. Da jeg havde fået blendet det godt ud, tog jeg en (forkert) pensel fra mit nye Real Techniques penselsæt og duppede den lidt på Max Factors single eyeshadow i farven "Ferocious Black" (nr. 10). Jeg fik lige hurtigt, inden jeg gjorde noget, lagt nogle "dupper" af NYX's "Proof It!" waterproof eye shadow primer, masserede dem lidt ud med min pegefinger, (jeg tog højre øje først), og så begyndte jeg med penslen (den forkerte) fra Real Techniques. Da jeg opdagede, at den var HELT umulig, blev jeg irriteret. Det er en præcisionsbørste, hvorfor kan den ikke lave detaljer? Jeg ville bare tegne en eyeliner på, lavet af øjenskygge! Så sprang jeg videre til øjenbrynsblyanten, fordi den har jeg brugt før (fra M.Cosmetics) med stor succes. Og det gik (næsten) perfekt! På højre øje. Men der var også et venstre. Og det ville freaking ikke makke ret! Jeg sad med en makeup-remover-serviet i den ene hånd, spejlet holdt jeg i den samme hånd, og penslen i den anden, mens jeg desperat forsøgte at få det ens! Det var som om mit venstre øje bare var enormt trodsigt i dag, så jeg valgte at tegne efter med en lys grå kohl. Det virkede forholdsvist Okay. Jeg behøvede ikke at fjerne noget, i hvert fald, og det, der var ujævnt, blev udlignet. Så var det tid til "The Lower Lash Line". Jeg brugte min  grå kohl - fra GOSH, farven hedder "Stone" - til ydersiden, og en hvid til vandlinjen. Det var en L'ORÉAL Color Riche LeKhôl i farven "120, Immaculate "Snow". Langs ydersiden lagde jeg stregen ca. 2 mm fra min inderste øjenkrog og lod den køre ud, nærmest parallelt med den, jeg havde lavet på det øverste øjenlåg. Den hvide lagde jeg så inde i vandlinjen (som jeg nævnte før). Derefter gjorde jeg noget, jeg normalt ikke gør. Jeg lagde mascara, brugte min eyelash curler, og lagde et nyt lag mascara. Normalt bruger jeg kun 1 lag mascara, og jeg bruger altid curleren først. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg tror bare altid at jeg har været bange for at mine vipper knækker af. Mascaraen, som blev brugt, var Lancôme Hypnôse Doll Eyes waterproof i sort.Jeg smækkede lige noget Guerlain blush på mine æbler, og det var i nuance 545. Yeah, jeg har den stadig. Så tog jeg GOSH kohl-blyanten igen, lagde en ghosted streg omkring mine læber, og trak min splinternye MAC Lipstick, Viva Glam Matte, i en smuk vinrød farve. I bunden af den står der: "Matte Viva Glam I A46"

Nå, men det er så det der resultat, jeg fik ud af det. Yeah. Pretty good with spending my time. Jeg har lyst til at tage det hele af og gå i seng, for jeg har fået hovedpine :/ Ikke sådan "øv", men sådan at jeg kan mærke alle de løse skruer vælte rundt inde i mit hoved, hver gang jeg drejer  lidt på det. Det er uudholdeligt! Argh! Hader hovedpine! Og nu vil René ha' mad! COME ON!

5 kommentarer:

  1. Din makeup er lagt meget pænere på end hvad min er, men jeg har så mange bumser og tør og fedtet hud at det er lidt umuligt for mig at finde makeup. Og så ryster jeg lidt/meget på hænderne så det bliver ujævnt nå jeg skal ligge streg på.

    Og problemer med hukommelsen er ikke en biverkning fra nogen af dine mediciner?
    men jeg ved hvordan det er nå man ligepludseligt ikke kan huske hvad man skulle sige!
    hos mig er den et par skridt værre fordi engang imellem kan jeg ikke huske hvad jeg tænkte på for 2 sekunder siden, jeg kan ikke huske hvad jeg skulle købe nå jeg er i butiken (og jeg er så dålig på at skrive indkøbslister)... Og det er ikke kun fordi de fjernede min korttids hukommelse, det er også en bivirkning af min epilepsimedicin.

    Håber din hovedpine er væk idag :)

    // Hatten

    SvarSlet
  2. Altså Rom blev bygget på rigtigt mange dage, måneder og år. Så det kan og skal du ikke begynde at ændre på nu. Du er ikke arkitekt Rikke, så konstruktion af Rom i ny hurtigt stil kan du ikke gøre. Den overskrift der om Rom er i min optik lidt usmagelig. Men jeg vælger at tilgive dig alligevel. Og fortsat god dag til dig og Emma :)

    SvarSlet
  3. Jeg ryster også supermeget på hænderne, derfor bruger jeg ikke flydende eyeliner. Det er derfor jeg er begyndt at bruge øjenskygge sammen med en god primer.

    Det er helt klart medicinens skyld, jeg er jo også steget voldsomt inden for de senere år, og for ganske få måneder siden, steg jeg i Seroquel Prolong, hvilket ikke gør noget godt for hukommelsen. Men jeg håber at jeg kan justere nogle af alle de forskellige præparater, jeg får, så jeg kan "træne" bare lidt af hukommelsen tilbage.

    Thomas, my MAN! DU har jo fødselsdag i morgen! 55 år! Hooraay! Jeg synes nu min titel er okay - men hvis du kan finde en, som er bedre, får du lov at bestemme :) Men kun fordi du har fødselsdag i morgen ;)

    Emma hilser og siger "miav" :) Jeg har prøvet at lære hende at sige "meow", men hun nægter pure at snakke cat - det lader til, at hendes sprog er kat. Kat, kærlighed og kropssprog :)

    SvarSlet
  4. Tak for din fødselsdags hilsen her, og den du sendte pr. mail.
    Jeg holdt fødselsdag i Flensburg, hvor jeg spiste frokost på en fiskerestaurant og købte lidt godt ind af søde sager. Altså chokolade og den slags usunde ting :)
    Undskyld at jeg spørger : Hvad er din fødselsdato - jeg må tilstå at jeg har glemt datoen. Jeg er så dårlig til at huske andre folks fødselsdag.

    SvarSlet
  5. Jeg har fødselsdag den 4. maj, og der bliver jeg 37 år. I hvert fald, hvis jeg lever så længe. Jeg har lige opdaget, at jeg lever i stor fare for at ende i krig, så jeg er lidt "on the edge" og frygter for mit og mine elskedes liv. Men jeg er 36, going on 37, og jeg er fra 1980, født 3 uger for tidligt d. 4. maj :)

    SvarSlet