Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 30. oktober 2016

Bitchin' badass selfies (og Renés ryg med 2 års mellemrum)

Jeg vil gerne sige noget. En sådan mere officiel erklæring eller noget i den retning. Hatten, som kommenterer stort set hvert eneste indlæg jeg skriver på denne blog, er virkelig blevet en person, som jeg holder af og virkelig inderligt bliver glad for at høre fra, når jeg har det skidt. Hendes opmuntring er guld værd, mere end guld, og jeg kan under ingen omstændigheder undlade at vise dette billede, som jeg har taget kun til ære for hende:
L for Love, Hat, L for Love. 
Jeg er ked af, at jeg ikke kender dig i den virkelige verden. Det føler jeg som et tab. 

René har fået morfinplaster før, og han tager 35mg Metadon dagligt, plus de mg, han tager som PN medicin (ca. 10-20mg, godkendt af lægen). Jeg kan ikke huske om jeg skrev det i det andet indlæg. Fentanyl-plastret vil ikke rigtig fæstne sig på hans hud. Jeg har været nødt til at "tape det over" med almindeligt plaster 2 gange - første gang i går, hvor jeg klippede et stykke plaster, og klippede bomuldsstykket ud, så jeg bare havde to små plastre. Dem satte jeg på hver side, men de sad løst i morges, så da satte jeg et plaster tværs henover - det sidder løst nu, lidt i midnat. Jeg kan ikke finde ud at, præcis hvad jeg skal gøre. Virkelig belastende. Men jeg har taget disse billeder af det:
Det lorteplaster går mig seriøst på nerverne. Men Norspan, som han jo også fik, for 2 år siden, var noget større, og de sad bedre fast. Desværre kunne hans hud ikke helt kapere dem.  Om det var selve præparatet eller limen, ved jeg ikke, men det var meget smertefuldt for ham, når de skulle af.

Jeg er bare så fascineret af INXS lige i disse dage. Jeg er især vild med en sang som bærer titlen "Bitter Tears". DAMMIT, den sang er vanvittigt genial! Jeg elsker den SÅ infamt meget! Love it! Men de nåede at lave så mange, inden Hutchence hængte sig selv. Og "Original Sin"! OMG! 

Jeg er nødt til at gå i seng nu. Klokken er næsten 1, jeg vågnede klokken meget tidligt i morges fordi jeg faldt ud af sengen (man skal ikke vende sig om på ryggen, når man sover på sengekanten med ryggen udad) og jeg har været sygeligt vågen hele dagen. Jeg har forsøgt at tage en lur TO gange, men uden held. Jeg endte med at tage dette billede af en alien, som befandt sig i min seng samtidig med mig - mærkeligt nok lige der hvor jeg lå. Faktisk sådan lidt.. Oven på mig. Det ser i hvert fald sådan ud på billedet. 
I sure hope no alien-bountyhunters come here to collect their prey. But that wouldn't be me. I look nothing like an alien. Not at all. That's because I'm not an alien. Well... Actually, I'm not from here, but don't tell anybody. This is our secret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar