Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 9. oktober 2016

Mindblowing

Jeg kan huske, da 1-kronen kom frem. Og 2-kronen. Det var det helt store. 1-kronen med hullet i midten, det samme med 5'eren. Det havde der aldrig været før. Og halv-liters sodavandene blev puttet i plasticflasker i stedet for glasflasker! Vi ventede på dem i dagevis! Da de endelig kom, var det bare om at få købt nogen, fordi de var så cool.

Men det mest seje, der er sket i min levetid, er mobiltelefonen. Ikke telefonen i sig selv. Den kom naturligt. Min far havde en "carphone", en af de der store motherfuckers, fordi han arbejdede som chauffør. Min mor blev i slutningen af 90'erne "overfaldet" af en gruppe andengenerations-indvandrere, så min far købte en (temmelig stor) mobiltelefon til hende. Man skulle trække antennen ud, og den var lige så lang som selve telefonen. Den kørte på taletidskort, og brugte 2 kroner i minuttet. Jeg købte min først mobiltelefon da jeg var 22 år, og jeg købte en Nokia 3310 - også med taletidskort, men det var med et lidt bedre "outcome" end 2 kr/minut. Nu, 7 mobiltelefoner senere, sidder jeg med en LG G3. Jeg skal snart til at udskifte, men jeg er ikke kommet så lang som til at gøre noget ved det.

Men da mobiltelefonen kan hvad som helst. Det, der fuldstændig blæser hjernen ud på mig, er: Jeg kan tage min mobil, tage x antal billeder, sende dem til et sted hvor de fremkalder dem, og så sender dem dem retur i fysisk form få dage senere - og nu! Nu har jeg en telefon, der kan sende billeder direkte til min printer, som så printer dem ud! Bare sådan...! Wauw! For 15 år siden rendte jeg stadig rundt med et engangskamera, når jeg skulle tage billeder... INSANE!

Og jeg tænker på - hvad bliver det næste, som slår benene væk under mig? Der er så mange muligheder i verden efterhånden, at det kan være hvad som helst.

4 kommentarer:

  1. Man har endelig fået 2kroner heroppe i Sverige! Jeg har ikke set nogen i nu men det er fordi de kommer på forskellige tidspunkter i det her store land.
    De har ikke nogen 50 øre mere fordi deres nye 1kroner ligner deres gamle 50 øre.

    Jeg kunne også godt bruge en ny mobiltelefon men det kan jeg ikke købe før om 1 år. Jeg har ikke betalt det hele for den jeg har nu som jeg betaler genem mit abonnemang.

    Håber du har det godt.

    //
    Hatten

    SvarSlet
  2. Jeg har det godt. Dig? Jeg er så spændt på, hvordan det går med hovedet?

    Jeg skal (apropos "hovedet", selvom det ikke lige har noget med hinanden at gøre) til psykolog i morgen, og jeg er lidt småstresset, for igen (!) ved jeg ikke, hvad jeg skal tale om. Måske er det bedst at afbryde samarbejdet. Jeg ved det ikke. René mener at jeg har brug for det. Jeg mener nej. Hvad skal jeg vælge? Jeg ved det sgu ikke...

    SvarSlet
  3. Det går fint desværre er jeg meget fattig fordi det ikke er sikkert at jeg kan få dagpenge fordi de er nogen idioter heroppe og måske mener at jeg bare skal ud og forsætte i min arbejdsterapi.
    Jeg har ondt i kæben og kan næsten ikke åbne munden men der er fordi at min kæbemuskel er blevet overbelastet på vensterside hvor der mangler en bid af den muskel.
    Min hukommelse forsvinder engang imellem men det er bare noget jeg skal træne væk/ vænne mig til.
    Og jeg er glad fordi at jeg er blevet tante til min vennindes datter <3

    Jeg synes at du skal gå til din psykolog imorgen. Snak om dine forældre, din bror og hans familie, snak om det første der hopper i dit hoved. Du kan snakke om at du er nervøs over at nogen du ikke har mødt, har fået fjernet en bid hjerne.
    Bare snak med psykologen og så se hvordan det går.

    SvarSlet
  4. Hvor er jeg træt af Sverige - på dine vegne!

    Men det er godt at høre at du - trods alt - er glad.

    Tak for rådet. I just might use it ;)

    SvarSlet