Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 21. oktober 2010

Dagdrømme kan man altid

Aahhh... Nu er det tid. Julekortene skal skrives. Yay! Det bliver nemlig ikke julekort, men julebreve, og jeg har en ret lang liste, hvor hver person/par skal have hver deres brev - ikke noget med masseproduceret breve her. Jeg har fået en genial idé - synes jeg - og den involverer stempler med rød og grøn farve, samt te. Det lyder interessant, ikke? Hehe... Jeg er fuld af mystik! Jeg har som sagt mange breve, jeg skal skrive, og indtil videre har jeg kun 2 færdige.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har lugtet seriøst fælt hele dagen, og jeg ved bare ikke hvorfor. Jeg har været i bad, men jeg tror jeg har glemt deodoranten, så nu er jeg lige kommet ud af endnu et bad og har taget ekstra godt med deodorant på - jeg kan simpelthen bare ikke FORDRAGE at lugte af sved. Det gør mig skør! Jeg vil helst gerne dufte af sæbe eller parfume - ikke sved. Jeg hader lugten af "menneske" - som lugten af våd hund.

Men men. Vi får som sagt ikke hentet de skøre sofaer før tidligt torsdag i næste uge. Kan det ikke lade sig gøre dér, må vi rykke det til ugen efter. Så kommer Anders muligvis og hjælper. Jeg er ved at opgive. Hvis bare vi kunne klare det selv, men... Det kan vi ikke. Vi er nødt til at tage imod hjælp udefra. Hvis folk dog bare var til at stole på...!

Jeg har sendt papirerne til vores nye forsikringsselskab i dag. Forsikringen burde træde i kraft 1. november, når vores gamle forsikring er opsagt fra. Jeg nægter simpelthen at lægge så mange penge hos TRYG når jeg kan spare næsten 500 kroner ved at tegne forsikring hos GF. Den dækker det samme. Det er da også for dårligt, at forsikringen hos TRYG er steget med næsten 800 kroner siden vi tegnede den. Jeg ved godt, at det er noget, der bare sker, men altså... Det er sgu for dyrt, især fordi den falder, som den gør, og René og jeg ikke kan spare sammen. Irriterende. GF forsikringen koster 1750 kroner om året. Det er mere vores pris.

Vi har stadig ikke fået taget stilling til MORs adventskaldender - skal hun have en eller ej? Det er svært at beslutte nu, men det skal jo være inden den 3. november - det er lettest for alle. Jeg skal være hos KBJ klokken 11, og fordi det ligger lige klods op og ned ad hinanden, KBJ og Vitrineskabet, vil jeg tage derind, så jeg er der når de åbner klokken 10. Så har jeg ca. 45 minutter til at snuse rundt. Det vil fungere optimalt. Så kan jeg stadig nå en bus tidligt hjem - inden den helt vilde myldretid starter. Det gør den ved 12:30 tiden, og jeg er jo færdig ved 11:30-tiden, så kan jeg nå bussen 11:44, og så er jeg hjemme klokken 12. Perfekto!

Jeg har så meget, jeg skal nå, synes jeg, men jeg har ikke overskud til mere lige nu. Her, inden jeg går i seng, faktisk, jeg vil gerne bare sidde og slappe af - alt det, der skal ordnes, må blive i morgen. Eller på fredag. René har ikke fundet ud af, om han tager til WoW træf. Jeg ved med andre ord ikke, om jeg skal være alene fredag. Og eventuelt lørdag og søndag. Hvis bare jeg kunne hive enten Josephine eller Cecilie herned på en weekend, ville det være cool - men det er en lang og forholdsvis dyr rejse for kun 3 dage... Ikke desto mindre ville det være cool. Medmindre ham dér Henrik, som Majbrit har sagt kan sove hos os, skal sove her. For så er der ikke plads nok til andre. Det er irriterende. Josephine skulle faktisk have været hernede i denne efterårsferie, men enten har hun for travlt, ellers har hun glemt det. Det var jo også helt tilbage i somerferien, vi aftale det. Man kan sgu ikke huske alt. Så det er okay. Det kan være, at hun kommer i vinterferien i stedet for! Det kunne være awesome. Måske endda hvis Cecilie kunne tage med...! Arh... Dagdrømme kan man altid. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar