Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. oktober 2010

Oh dear God - crappy fyrfadslys

Oh dear God...! Vi var jo på en 2-dages ferie hos MOR, og det lader til, at hun nu ser, at vi skal sove hos hende hver gang vi er dernede! Det var slet ikke det, der var tale om! Det var en ferie. Det skal ikke være hver gang! Der sætter jeg altså grænsen! Det er mig, der skal slæbe læsset, og det gider jeg simpelthen ikke! Min ryg og mine knæ bliver totalt smadret. Det er ikke hende, der skal slæbe det. René kan heller ikke, men han er heldigvis enig med mig! Altså pis med hende. Det kan bare ikke være rigtigt, at det skal være sådan. Det er 2 computere, en skærm, diverse kabler og keyboards, der skal transporteres, plus det kluns, vi skal have på dernede - det er SLET ikke optimalt...! Jeg er irriteret over det. Tal lige om at vi rækker hende en lillefinger og hun tager hele armen!

Men jeg ved ikke, hvornår vi skal derned næste gang. Og jeg ved ikke, hvad vi gør med de sofaer. Nu har jeg fået nok af Kim. I morgen ringer vi til Anders og spørger, om han gider at køre. For det her er jo skrækkeligt. Nu har vi ventet på Kim i en uge - det er ikke acceptabelt. Derfor vil enten René eller jeg i morgen ringe til Anders. Og så finder vi ud af noget. Jeg kan godt hjælpe Anders med at slæbe sofaerne ind fra parkeringspladsen, hvis vi ikke kan komme til at køre ind med det. Eller hvis ingen Anders kender har en sækkevogn. Who knows. Nu vil jeg i hvert fald gerne have de sofaer. Jeg ville gerne sætte et billede af dem ind, men jeg gider ikke at sidde og hviske ansigter ud med sort farve, for René vil ikke have sit billede på nettet, og på dea andre billeder sidder Renés onkel og kusine på - det er moster og onkel, vi har fået dem af. I øvrigt har jeg ikke fået deres tilladelse til at lægge billeder af dem op på nettet.

Meeen... Hold da op, hvor jeg glæder mig til de kommer! Sofaerne, altså. Det bliver skønt. Jeg har spist for meget aftensmad, tror jeg... Jeg føler mig rimelig plaget af sure opstød med "væske" med... Fy for fanden. Hurra for cola, der fjerner smagen!

Jeg har snakket med Camilla her til aften, hun har det superdårligt, og jeg ville gøre alt for at hjælpe hende... Der er bare ikke noget, jeg kan gøre. Det går mig på, men for fanden... Hun må klare sig selv. Hun er jo kun 13 år, og under sine forældres varetægt. De udviser begge to totalt omsorgssvigt, og jeg er meget forstyrret over, at de kan opføre sig på den måde, hun beskriver. Jeg er dog klar over, at hun er nødt til at leve med dem. Skodforældre.

Og hvorfor er mine fyrfadslys så elendige, når nu jeg har betalt mange penge for dem?! Det er sgu da irriterende. Ih, altså. Nå, men jeg må jo kassere dem og købe nogle nye. Nogen, der rent faktisk gider at brænde.. De går freaking ud af sig selv, selvom de kun er brændt halvt ned...! Irriterende. Jeg burde faktisk købe almindelige rustiklys til mine ekstremt dyre Piet Hein lysestager. De kostede 400 kroner stykket, og jeg har 2. De er ellers flotte. Meget enkle! Jeg elskede dem med det samme. Men jeg synes at rustiklys er meget dyre... Men okay; det er juletid snart, der er stearinlys biligere! Yay on that!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar