Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 26. oktober 2010

Reinkarnation

Omtåget dejser jeg omkuld i sengen; alt for sent igen. Vågnede for tidligt... Jeg er træt af at vågne. "And I could sleep forever, if it's of her I dream" - "her" er livet. LIVET. Tænk, hvis man fik en chance for at gøre det hele om? Hvis reinkarnation er virkeligt? Hvis det er sandt... hvad vil jeg så gerne blive født som næste gang? En hvid tulipan.Jeg vil plantes, nusses om, blive smuk, sat i en vase og imponere alle, hvorefter jeg ville visne og dø. Men så længe jeg lever, vil jeg være den smukkeste af dem alle.

Men nu tror jeg så ikke på reinkarnation. Jeg tror på virkeligheden. Jeg tror på, at vi har det her ene liv, og når det ender, så er det slut prut finale. Jeg ville ikke have så meget imod at det hele ender tidligt. Jeg har lidt i for mange år. Jeg gør ikke selv en ende på mit liv. Andet end at jeg lige har spist en Filur og lige om lidt spiser en til.

Sørgeligt, ikke? At det er sådan her? Gang på gang... Jeg regner med, at det forsvinder i dag. Det varer ikke for evigt. Thank God... Men fuck hvor er det FUCKERIRRITERENDE at det overhovedet sker. Jeg hader mig selv. Lækkert, ikke? Selvhad er bare toppen, når man ellers har alle muligheder for at være lykkelig. "So fortunate yet filled with selfhate" - Peter.

Tænk engang. Et voksent menneske så egoistisk at det ødelægger sit eget liv til fordel for ligegyldige ting. Jeg hader det. Jeg hader-hader-hader mig selv! Jeg har intet liv! René er omdrejningspunktet for min verden. Jeg er dybt afhængig af ham. Ikke at René er "intet" - René er "alt" - men jeg kan ikke nøjes med kun René. Jeg må have noget andet, noget mere. Noget... Jeg ved ikke hvad. Føler at der mangler noget. Selvom jeg har alle forudsætninger for at være lykkelig. Og der intet er i vejen med René. Jeg er bare... Ja.

"Life is killing me" - Peter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar