Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 18. oktober 2010

Indlæg nummer 200!

Yes sir! Så er jeg næsten færdig med at skrive 3. historie ind til Love to the Max ind! Yay! Husk at I kan finde min kærligheds-historieblog på

www.rikke-aagren.blogspot.com

Ellers er jeg bare i godt humør i dag. Ingen dårlige ting, og en totalt cool eftermiddagslur på 3 timer. Ha! You better learn it: I'm getting old! Jeg lavede noget hæsligt mad, men René kunne godt lide det, so what the hell, right?

Ellers har jeg proppet mig med is og popcorn i dag, ikke det sundeste. Det er ret nederen men de sidste 2-3 dage har jeg været seriøst slik-hungrende... Det tog skræmmende højder i dag. Men jeg tror at jeg er klar til at slanke videre. Yeah, you know it!

Jeg har hørt en sang i dag, som jeg bare straks elskede! Tjek den her, hvis du er interesseret i at en cool sang! One More Time, "Highlands"

http://www.youtube.com/watch?v=6Nl8Ws6pj3M&feature=related

Der er sådan lidt Skotsk islæt over den. Hehe. Den er cool!

Jeg har faktisk skippet indkøb i dag fordi jeg var d-o-v-e-n! Jeg gaaad simpelthen ikke. Men i morgen skal jeg, uanset hvad!

Holst (venindes mand) ringer til mig i morgen, og fortæller mig, om han låne firmabilen og hvornår, så vi kan køre til skide Brøndby og hente de sofaer. Det begynder at gå mig på, at ingen kan hjælpe os. Holst er eneste mulighed ud over at køre selv, og jeg tror ikke at René er klar til at køre selv - der er kun lige akkurat gået 4 uger siden hans operation, og der skal gå mellem 4-6 uger inden han kører bil. Hvis Holst kan skaffe bilen, vil jeg gerne takke ILVA for deres hjælpsomhed. Så er de sgu alligevel ret cool, selvom deres møbler koster en formue. De er så også det værd. Det er sgu gode møbler. De er bare for dyre til mig... Hehe. Men jeg håber på gode nyheder fra Holst i morgen! Yay! Ellers kan jeg måske få Holst til hjælpe med afhentning og aflevering af bilen i Greve, som ligger forholdsvis tæt på, hvor vi bor. Det er cool nok. Så er det jo en lejet bil, det koster ca. 700 kroner. Vi har sådan set ikke råd til det, men vi vil altså gerne bare have de sofaer. Og nu er vi efterhånden blevet brændt af så mange gange, at det begynder at blive pinligt for os overfor de mennesker, der vil give os deres sofaer...

MEN: Gode nyheder er at... øhm... nå, der er ikke de store nyheder i dag. Haha. Op i røven med det. Der kommer nok gode nyheder i morgen eller i overmorgen eller på et andet tidspunkt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar