Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 11. oktober 2010

Hemmeligheder og nye sofaer!

Desværre, kan man sige, kommer denne blog frem, når man søger på google. Jeg ville ellers gerne have fortalt mere om Renés bryllupsdags-gave, som jeg har købt ind til ham. Men det er ikke muligt, eftersom han vil kunne finde ud af, temmelig hurtigt, hvad det drejer sig om... Hehe. Snyd.

Vi skulle gerne få vores nye sofaer i denne uge. Det er cool. Jeg glæder mig totalt meget! Jeg har fået en herre pæn fyrfads-lysestage af MOR, som er sådan en metal-dims med 3 glas til fyrfadslys i. Den er totalt cool, og vil passe perfekt til mit sofabord, når sofaerne er kommet på plads! Åh! Det bliver herligt. Jeg glæder mig SÅ meget. Jeg ved ikke, om det bliver Kim eller Anders, der henter sofaerne... Det har vi ikke helt fundet ud af endnu. Men det ser vi på. Jeg glæder mig altså rigtig meget til at få de sofaer.

I dag har jeg fået vasket mit smukke sengetøj. Det skal på i dag, inden vi går i seng. Grunden til, at det ikke allerede er på, er simpelthen at René har ligget i sengen hele dagen - og der er jo ikke noget som at krybe ned i nyvasket sengetøj...! Derfor har jeg med vilje ventet med at lægge det på.

Jeg opdagede en kæmpe isblok på bagvæggen af mit køleskab... Uha uha. René fjernede den, og jeg gjorde køleskabet rent og lagde tingene ind, så de ligger ordentligt derinde. Det kan jeg bedst lide. Orden. Yay!

Vi skal have købt en ny telefon, dem, vi har, er ikke superfede. Den ene mister strøm konstant, den anden har ikke lyd i røret, så man må bruge speakerphonen... Irriterende. Så når folk ringer, tager jeg den bare og beder folk om at ringe til mobilen, eller bliver informeret om, at vi ringer op til dem. Det er nemmest på den måde. Det minder mig om, at Hamid skulle have ringet i dag... Oh,but he didn't. Hehe. Jeg glemte at ringe til ham i går. Måske er det en hævn? He should know better.

Jeg har ryddet op her til aften, taget en kæmpe opvask og alt muligt pis, jeg har simpelthen gjort alt bortset fra at støvsuge og pakke computertingene ned. Det må jeg have Renés hjælp til. Men jeg synes at det har været superhyggeligt at rydde op i dag, selvom det nu har medørt at jeg er totalt kvæstet i både ryg, skuldre og knæ... Hehe. Jeg skal jo røntgenfotograferes den 1. november, og vi kan risikere, at det er min far, der kommer... Ikke videre heldigt. Jeg overvejer at lade René blive hjemme.

Jeg er i øvrigt næsten rask, så jeg regner med, at jeg senere på ugen eller i næste uge tager et smut til Jersie og henter Renés gave hos hans forældre. Jeg har jo fremstillet smukt gavepapir og det hele. Haha...Hvad man dog ikke kan få tiden til at gå med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar