Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. oktober 2010

Helt naturlig for en gangs skyld

Engang imellem må man indse, at makeup rent faktisk gør en stor forskel. Jeg plejer at gå med til at få taget billeder, når jeg er i fuld krigsmaling, men her i nat, har jeg valgt at få taget et smukt billede af mig - pinligt makeupfri,
Her er RIKKE AAGREN POULSEN - med sorte rande under øjnene, skæv næse og blussende kinder. Hvor godt er det billede fra en skala fra 0 til "Nårh nej"??? Haha... Jeg får mig en god griner.

Jeg har fået ordnet småting herinde på min blogspot, og på de to andre, jeg har, og det fungerer fint nok for mig nu. Hjemmesiderne har fået navne i stedet for adresser, og alt er cool! Jeg har fået ny velkomsthilsen og nyt hovedbillede - det er godt nok 5 år gammelt, men see if I care. Måske vil der komme et nyt billede på, næste gang der kommer et megagodt billede af mig! Hm- hm.

Det er snart bryllupsdagen, og jeg er kommet over at jeg har foræret René min gave til ham allerede 2 uger før. Haha. Den er ikke for god, men... Det går helt sikkert nok! Det plejer den slags jo. Jeg overvejer at lave et nyt kuponhæfte til ham, men jeg ved endnu ikke, hvilke tjenester, der skal være i. Der kan jo være så mange forskellige ting, og han har stadig ting tilbage på det gamle. Hehe... Men det kunne da være meget sjovt, hvis han fik et nyt. Om ikke andet, så fordi jeg elsker at sidde og sysle med den slags!

Jeg er gået i tænkeboks. Det kan være, at jeg finder på en herregod idé! Hvem ved? Hehe. Jeg ved bare, at jeg helt sikkert skal i gang med at tegne og klippe-klistre! Gotta love it!

Jeg har tonsvis af ting, jeg skal nå, og som jeg ikke helt har overskud til lige nu, men jeg tror, at jeg vil lave en liste over tjenester, der kan være i Renés nye kuponhæfte. Det er en god idé, nemlig! Jeg er lidt The Queen of Good Ideas! You know it baby! <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar