Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 15. oktober 2010

What a day!

"I'll be alone, dancing, you know it baby"




YEAH! Simple Minds, we love you! At least I do...! Haha...! I dag har jeg været på handletur med Majbrit og Cenneth, vi skulle kun have sodavand i dag. Yay on that. Så var det jo hurtigt overstået! Jeg elsker bare denne dag. Er den ikke bare vidunderskøn? Haha! You know it! Jeg regner med at få sofaerne i morgen! Yay on that!

Meeen... What a day. Bare hygge all the way through. Det er jeg sikker på! Fordi sådan er det bare! Sådan har jeg bestemt at det skal være i dag, and so it shall be! Haha! Alle har det godt, og har de ikke, jamen, så burde de have det! Jeg har fået sendt et spørgeskema til Juridisk Fakultet, som en dag lå i min postkasse. Jeg er tilsyneladende meget angst for at bo i Herfølge! Hehe... Forstod først omfanget af min angst, da jeg læste de papirer igennem...! Jeg er jo bange for at gå ude om aftenen. Det skræmmer mig supermeget.

Damn, jeg er træt... At gå i seng halv tre og stå op klokken halv ni er ikke sagen for mig. Jeg har brug for virkelig abnormt meget søvn for tiden. Men hey - that's life. Alle dage kan ikke være ens! Overvejer dog kraftigt at tage mig en god lur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar