Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. oktober 2010

Sonny Soufflé!

Det er maaange timer siden jeg sidst drak noget. Det er faktisk lige omkring 6 timer siden. How about that. Jeg er ikke engang tørstig. Skal dog huske at passe på... Jeg er ikke sjov, når jeg er dehydreret. Men. For der er et men. Jeg har spist 3 portioner cornflakes med mælk på i løbet af de 6 timer, så jeg har indtaget rundt regnet 8 dl mælk. Så der er vist ingen fare for udtørring!

Jeg har taget et semi-truckerbad. Et truckerbad er jo bare at putte deodorant oven på sveden. Jeg vaskede lige armhulerne med sæbe. Så måske er "etagevask" et bedre ord! Hehe... Kunne nu godt se noget Øgendahl nu... Ærgerlig at jeg ikke gider at finde en og sætte den på. Hurra for dovenskaben. Jeg overvejer faktisk at sætte "Mørke" på - en genial film med Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro. Jeg mener; den er virkelig FANTASTISK! Jeg har så mange danske film efterhånden, som er seriøst fede. "Mørke", "Sprængfarlig bombe", "De Grønne Slagtere", "Blinkende Lygter", "Adams æbler", "Sorte kugler", "Solkongen", "I Kina spiser de hunde" og "Gamle mænd i nye biler" - og så er der oven i købet mange flere! Det her er bare nogen af alle de superfede danske film, der bliver lavet. Det er faktisk helt utroligt... Jeg forstår slet ikke dem, der konsekvent ikke gider danske film, når nu der er så mange virkelig cool af slagsen.

Jeg hører lige nu "Shine On You Crazy Diamond" med Pink Floyd. Er nogen i tvivl, er det en tribut til den tidligere forsanger i bandet, Syd Barrett der blev rablende sindssyg pga LSD. Han led af svære psykoser frem til sin død i 2006 (så vidt jeg husker). Den er fra 1974, så det er en del år siden. Men den holder!

Jeg keder mig. Vil have min mand hjem. Men ikke med ham gutten. Bare alene. Ikke desto mindre kommer ham gutten med... Psh.., Jeg vil sætte noget standup på, tror jeg. Er det ikke lang tid tiden jeg har set... Hm... Fuck det, jeg skal sgu da se Sonny Soufflé Chok Show!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar