Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. oktober 2010

Burger King rules!

Jeg har faktisk sovet rigtig godt...! Det kommer lidt bag på mig, da jeg ikke var træt, da jeg gik i seng, men hey - overraskelser er altid cool! (næsten)

Jeg håber inderligt på, at Holst kan få lov til at låne bilen i dag, så vi kan få hentet de sofaer. Det hele er planlagt, vi skal have Holsts svar. Han har nok glemt det, så jeg sms'er ham når klokken er 8 - så husker han det nok! Vi burde - ifølge Holst - få svar klokken 9-10 stykker. Så har han fri 12:30, og kører til Moster i Brøndby, og så er vi der lidt før (har lånt svigerforældrenes bil) og har hjulpet Moster med at få ryddet lidt op i skuret, når Holst kommer, og så læsser vi sofaerne på og kører hjem til os, læsser dem af, og så kører Holst tilbage og afleverer bilen, René kører med i sine forældres bil, og derfra kører han Holst hjem, afleverer bilen og bliver selv kørt hjem! Det er en lidt indviklet plan, men absolut den bedst mulige. I dag MÅ han da huske det, hvis jeg skriver til ham klokken 8...

Vi spiste burgere fra Burger King i går...! Det er bare ½ år siden sidst! Damn, det var godt! Men i dag er jeg tilbage på kuren. Det skal jo altså gå. Jeg skulle gerne tabe mig. Jeg havde bare brug for at skeje lidt ud i går. Hehe... Jeg blev ret hurtigt sulten igen, spiste dog ikke noget. Lige nu sidder jeg med et par æbler og hygger. De er sure. Men er alle Ingrid Marie æbler. Skulle nok have valgt en anden sort. På den anden side, så er 17 kroner for 2kg æbler nok til, at jeg gerne vil spise dem. Haha... De andre koster fandeme 22 kroner for 10. Og så sure er de heller ikke.

Jeg har det meget mystisk... I hovedet, ikke, føles næsten som hvis jeg var svimmel...?? Nå, det går nok væk igen! Jeg vil simpelthen sørge for, at min mand, der lige er vågnet, får noget at drikke. Det skal man jo helst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar