Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. oktober 2010

Skuffelse over film, men glæde over musik!

Be spiderwebbed and glazed in frost
She wears death beautifully
More stunning now than in her life
On a bed of autumn leaves
Into her eyes and quite surprised
I whispered "Don't you leave"
Sing macabre songs and we'll dance 'till dawn
On all hallows Eve

- uddrag af tekst fra "Hallows Eve" med TON

Nu er de snart allehelgens aften. Folk elsker at fejre det. Men jeg gider ikke at hoppe med på "halloween bølgen" - det er amerikansk tradition, burde ikke blive integreret i de danske højtider. Selvfølgelig skal vi udvikle os, men at overtage andre landes traditioner er for dumt. Jeg er mere irriteret over Valentine's Day. Hvad fanden er det for noget pjat? At man skal udtrykke sin kærlighed 1 gang om året, og på nogle alderstrin gælder det om at få så mange hilsner som overhovedet muligt. Valentins dag kort. Psh... Hvad med at udtrykke sin kærlighed året rundt?

Når det er sagt, så er jeg glad for "Hallows Eve" - det er en fed sang. Men alle ved jo efterhånden hvordan mit forhold til TON er. Jeg kan faktisk rigtig godt lide alle deres plader d
e har hver deres charme, og de er dybt forskellige fra plade til plade. Åh... TON... "Yeah I know my world is coming down, yeah I know, I know.... I'm the one who brought it down..." Utroligt som man kan vokse op sammen med et band, selvom man er hele 17 år, når man først lærer dem at kende. De har været blandt yndlingsene i 10 år, plademæssigt, men i 13 år sammenlagt. 13 år har jeg været fan. Det burde tælle for noget - ikke sandt? Jeg er glad for min TON tatovering. Den er cool. Jeg er meget, meget glad for den. Når den en dag begynder at miste farven, vil jeg have tegnet den op igen. Man kan jo alle hver især have ting, man går op i. Nu er min jo så TON, men jeg håber at der snart kommer nyt fra Marilyn Manson, noget, hvor man rent faktisk kan skelne sangene fra hinanden, også titel/indholdsmæssigt. Den slags er ikke set - i mine øjne - siden "Antichrist Superstar" som i øvrigt er et glimrende album. Der var sine opture på "Holy Wood" - "Fight Song", "Love Song", "The Nobodies" og den perfekte "Godeatgod"... Men var der andre, som jeg kan huske bare en flig af, når jeg hører titlen? Nej. Det blev lidt bedre på "The Golden Age of Grotesque" hvor sange som "The New Shit", "Kaboom-Kaboom", "Vodevil", titelnummeret samt andre er til at huske bare ved navn af titlen på den angivne sang. På "Eat Me Drink Me" går det helt utrolig galt og jeg kan ikke holde pladen ud overhovedet. Lortemusik. Så kom "The High End of Low", hvor sange som "Devour", "WOW", "I Want To Kill You Like They Do In the Movies", "Arma-goddamn-motherfucking-geddon" og "15". Specielt først- og sidstnævnte er monsterfede.

Marilyn Manson er også et af de bands, hvor man hører en sang og straks kan placere den på en plade, enten titelmæssigt eller selve sangen. Jeg vil holde på, at den fedeste plade, de har lavet, nok er "Mechanical Animals", som kom mellem "Antichrist Superstar" og "Holy Wood" - de tre plader var en trilogi om netop den antikristne superstjerne. Genialt koncept. Det er ganske enkelt.. Genialt. Jeg er også meget fascineret af "The Golden Age of The Grotesque" som er meget speciel og skiller sig markant ud fra de andre plader. Jeg synes at "Smells Like Children" har sine øjeblikke,men der er for mange remixes af den samme sang, "Cake and Sodomy". Det er dog på dette album, at det store hit "Sweet Dreams" kom til live, og der er andre covernumre som f.eks. "I Put A Spell On You", "Tainted Love" og "Personal Jesus" - og så er der jo de sange, der er indspillet til film, som f.eks. "The Long Hard Road Out Of Hell" til "Spawn" og "Redeemer" til "Queen of the Damned" - verdens bedste og "eneste" vampyrfilm.

Og når nu jeg alligevel snakker film, så blev der i 1994 indspillet "The Crow" med Brandon Lee i rollen som Eric Draven - hovedrollen. Brandon blev skudt under indspilningerne af denne film, og noget af den er indspillet med en anden skuespiller med "Brandons ansigt" på - computerlavet. Totalt kultfilm. Og... Nu vil de lave en genindspilning! Og ikke alene det; Mark Wahlberg - som jeg ellers godt kan lide - skal spille Eric Draven!!! Det er skandaløst! Don't mess with The Crow! Normalt er jeg ofte interesseret i genindspilninger fordi de ofte bringer noget nyt til filmen - men The Crow med Mark Wahlberg... NEJ. Aldrig i livet vil jeg se den film. Muligvis er han cool. Jeg kan ikke det projekt seriøst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar