Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 9. august 2011

15 grader! Vejrguderne har hørt mine bønner!

Yeah. Tirsdag! Det er godt nok blevet efterår, hm? Jeg pissefryser... 15 grader udendørs er det her i Herfølge. Det er superdejligt! Endelig kan man begynde at leve igen. Min hud ser heller ikke fedtet ud længere. Det eneste dårlige, er gigten. Den er forværret i et vejr som dette. 

Jeg burde faktisk stå på vaskeriet lige nu. Men jeg går derhen 7:30 - dels fordi René skal op klokken 8:00, dels fordi jeg har lidt småkramper. For fa'en, mand, den bh jeg havde på i går har totalt gnavet mig under taskerne! Jeg var rød i forvejen, fordi jeg blev ved med at klø, da jeg havde den bøjlefrie bh på forleden. Men den her har nogle onde blonder, som vender indad...! Totalt nederen! Det gør rigtig ondt, faktisk, at have den på. Men når alt andet er til vask.. 

Jeg kan slet ikke komme mig over vejret. Vejrguderne har hørt mine bønner og sendt mig efterår i august måned! Det er sgu dejligt. Jeg har en skjorte, en kortærmet skjorte, som jeg virkelig elsker. Men her i sommer har jeg ikke kunne gå med den. Så den er ubrugt. Jeg har overvejet om jeg skal beholde den, eller give den væk... Men jeg tror at jeg beholder den. 

Ej, hvor er jeg glad for, at jeg pakkede vasketøjet i går, så jeg ikke skal sidde og gøre det nu! Jeg håber ikke, at der er mange ovre at vaske nu, men jeg håber på arbejde. Så er der nok lige to maskiner til mig. Damn, jeg fryser. Men jeg kan ikke tage en bluse på, fordi den så ikke varmer, når jeg skal ud i det vejr her. Jeg tror bare, at jeg tager efterårs/vinterfrakken på. Lidt skør skal man jo se ud! Jeg elsker allerede dette efterår, forhåbentlig bliver det en hård vinter i vores nye hjem! Altså, udendørs, ikke? Men hvis vi er heldige, kan vi sidde 1. november og fejre bryllupsdag med sne op til vindueskarmen! Det vil være så awesome! 

Jeg sidder og tænker på, om jeg mon gider at pakke taskerne  ind inden jeg går derhen? Jaja, de er lange og hænger - og hvad så? Jeg vil have nøgne kasser i dag, indtil jeg får vasket en ordentlig bh, som ikke gnaver mig på maven. Ha! Better learn bitches.