Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. august 2011

Lidt af hvert

Er kærlighed ikke bare det skønneste i verden? Jeg kan slet ikke forestille mig noget, som er bedre. Det er det ultimative! 

Jeg har haft en dejlig dag. Både mens René har været hjemme, og mens han ikke var. Jeg synes at det har været skønt at få ordnet nogle ting, og den lur, jeg tog, da han kom hjem, var fantastisk. Jeg sov skønt. Jeg elsker at sove. Det er ingen hemmelighed.

Derudover er jeg ret sikker på, at jeg lider af forstoppelse,og jeg er ret sikker på, at jeg må på afføringsmiddel-vejen til bæ'en. Den vil ikke ud, og der er store problemer med hele kroppen, efterhånden. Så jeg vil have det væk, og det skal afføringsmiddel hjælpe mig med! 

Lige nu er klokken godt og vel halv tolv, og jeg overvejer at gå i seng. Det er ved at være på den tid, hvis MOR kommer i morgen. HVIS. Men jeg vil i hvert fald gerne være klar, hvis hun dukker op. 

Men der er jo det dér med det fede musik... Jeg har det altid dårligt med at gå i seng, når jeg lytter til god musik. Det er jo også vildt cool. Jeg skal også have downloaded flere plader at anmelde. Jeg regner med at logge ind på tdc her om lidt, lige tjekke hvad der er nyt og spændende! 

Ellers sker der ikke noget. Kedelig som jeg er. Hehe. Tror jeg går i seng efter at have tjekket tdc.