Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. august 2011

Lækker mad og en mistet mand

Pyha... Vores fjernsyn kan ikke kommunikere med computeren, og der er ingen tv-kanaler - men man kan se dvd'er, og så er det jo heldigt at vi har 350+ film. Det heldige er, at de er pakket ned... Typisk, ikke? Haha... 

Og min æblegrød blev god. En anelse sød, men sådan set okay. Lidt mælk oven på, og det søde vil "fade" lidt ud. Det tror jeg i hvert fald.

Jeg har hovedpine i dag, og er blevet tvunget til at drikke 1½ glas vand. Det var så fælt, at jeg var ved at kaste op. Jeg havde kun drukket ½ liter væske på det tidspunkt, og havde været oppe i 5-6 timer. Det var virkelig hæsligt. Men jeg slap med det 1½ glas vand og tog i stedet en hovedpinepille, som ikke virker. Måske fordi jeg ikke sådan rigtig har spist noget i dag. Jeg er ved at lave aftensmad nu, klokken er også 19:40. Det er vist på tide. Det var på tide for 1 time og 40 minutter siden. Men i dag skal vi have gormeh sabzi. Eller sabzi gormeh. Det er forskelligt, hvad folk kalder det. René synes at vi skal prøve det uden kød i dag, så det er helt 100% vegetarkost. Hehe. Hakket spinat, lidt løg, kidney bønner, salt og citronsaft med ris til. Det smager faktisk rigtig godt, normalt skal det jo koge i 2½ time, så kødet bliver supermørt. Men nu får det kun en times tid, så må vi se hvordan spinaten smager, når risene engang er færdige. Jeg har lige sat dem over. Det er faktisk meningen, at der skal tørrede limefrugter specielt fra Iran (det er en iransk ret) - men jeg kan simpelthen ikke skaffe dem. Så jeg bruger citronsaft - det er næsten lige så godt, men ikke helt. Hamids mor laver denne ret, hun har lært mig den, og den er absolut fantastisk.


Mine forældres computer er også røget i det voldsomme tordenvejr, det har været i nat og her til morgen. Den skal til reparation. Garantien gælder stadig. Så... Ja. Jeg har fundet Medions telefonnummer til deres hotline frem, og så må min mor ringe og høre, om hvad de skal gøre. Min far gør ikke den slags. Han er faktisk lidt doven.

Maden er efterhånden ved at være færdig, og René er tilsyneladende blevet væk undervejs, da han skulle ud med skrald, for nu har han været væk i et kvarter på en tur, der normalt tager 3 minutter. Han er nok stødt ind i Flemming eller er gået ind til Dorthe for at spørge Ole, om han kan låne den ekstra computerskærm, han har, indtil han får snakket med Basse eller MOR.

Så har jeg også været nede og handle i dag. For søren hvor har folk det virkelig skidt med at være venlig overfor andre! Det er jo nærmest ren tragedie, hvis de kommer til at gøre noget venligt for en anden kunde. Og jeg fik et sammenbrud dernede og kæmpede en brav kamp for at undgå at græde. Jeg græd en smule, men det var faktisk bare tårer i øjnene. Så vi gik hjem. Jeg har ret ondt i mine led, men det var rart at komme ud og få luftet håret. Det minder mig om... MOR har aldrig nogensinde hørt om folk, der barberer ben eller barberer sig under armene??? Hvordan kan man være 61 år i 2011 og ikke have oplevet det? Hold da op. Hehe.

Mmm.. Her dufter så dejligt, bliv nu færdige ris, og kom nu hjem, René. Ellers må jeg jo ud at lede efter ham. Det burde jeg faktisk nok måske gøre alligevel. Okay, dagens bloggeri er overstået for i dag. Husk at sørge over, at jeg ikke længere har et fjernsyn.