Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 12. august 2011

Vær stærk denne gang!

Vi underskriver lejekontrakten i dag, og sender den med det samme. Vi opsiger lejligheden til den 15.september, og så gør jeg rent så det passer med, at når vores lejlighed er opsagt, er den helt klar til at folk kan komme og kigge på den. Det er nemlig nødvendigt. Vi bliver nødt til at sige til de nye lejere at der er fugt i lejligheden, men vi behøver ikke at vise hvor slemt det er. Vi har 3 måneders opsigelse, men fordi vi flytter inden for det samme boligselskab, kan vi vist nøjes med 1 måned. Det er spændende. Jeg glæder mig rigtig meget! 

René har totalt ødelagt sin kalender. Solbriller har han selv købt, og nu vil han købe en elektrisk tandbørste! Derfor afslørede jeg i går, at jeg havde købt de to ting. Han fik lov til at pakke solbrillerne ud, og de var langt pænere til ham end dem, han selv havde købt. Det var heldigt! Resten forbliver en ganske særlig gave. Ja, i hvert fald den sidste. Kronen på værket. Han bliver overglad. Det krydser jeg fingre for! 

Men ellers er dagen startet godt ud, selvom er jeg viiiirkelig træt. Jeg stod op klokken 9-ish - og jeg gik i seng før midnat. Jeg kan dårligt fokusere eller noget. Burde sove videre, men... Pyha, ikke? Det bliver forhåbentlig bedre, selvom det snart er 2 timer siden jeg stod op. 

Jeg har sådan en forfærdelig trang til at give René hans gaver nu... Det går jo slet ikke... Så får jeg bare skæld ud over, at jeg ikke kan holde på en hemmelighed. Grrr... Jeg ville så gerne have, at han ska pakke den Specielle Gave op nu - Kronen på værket. Men jeg tør ikke at tilbyde ham dem. Sikke dog en skideballe, jeg får...!!! Det er også for dårligt, at jeg er svag hvad angår gaver... Hehe... Pinligt. Jeg troede, at jeg kunne klare det i år. Det troede jeg virkelig. Det kan jeg måske også, hvis jeg virkelig tager mig sammen. Men det er så sært! For helvede! Kom nu, Rikke! Vær stærk denne gang!!!